TOP 10 cele mai bune rimeluri în 2023 (P)

22 aug. 2023
69 Afișari
TOP 10 cele mai bune rimeluri în 2023 (P)
Sursă foto: TOP 10 cele mai bune rimeluri în 2023

Rimelul este accesoriul de neînlocuit din trusa cosmetică a fiecărei femei. De regulă, acesta joacă un rol important în definirea întregului look, iar căutarea unui produs calitativ este o adevărate provocare pentru orice doamnă pasionată de machiaj. Tipul genelor, aspectul dorit, formula și finisajul sunt elemente care joacă un rol important în alegerea unui rimel care să se potrivească perfect necesităților tale.
Așadar, după mai multe cercetări, opinii, recomandări, am creat un top al celor mai populare rimeluri, testate și aprobate de clienții celui mai mare magazin online de produse cosmetice și parfumerie MAKEUP. În articolul de mai jos îți vom face cunoștință cu produsele ce au făcut furori și au cucerit inimile a mii de femei din întreaga lume.

Nu te mai ținem în suspans, hai să începem!

  1. Maybelline New York Lash Sensational Sky High nu necesită prea multă introducere! Este rimelul viral care nu se oprește să uimească. Acesta accentuiază privirea și oferă volum colosal și grosime genelor. Formula îmbogățită cu extract de bambus și microfibră garantează alungire și densitate de invidiat. Sky high mascara are în dotare o perie flexibilă din silicon, care asigură o distribuție uniformă, curbează, separă și ondulează, definind frumos privirea.

Beneficii: Curbare, ondulare, volum, densitate.

Recenzie: Unul dintre cele mai bune rimeluri pe care eu l-am încercat vreodată, la cel mai bun preț posibil! Nu încarcă genele, este extrem de rezistent, nu te ustură ochii de la el și în plus îți face genele foarte lungi. Nota 10++!

  1. Atunci când îți dorești un produs care să te impresioneze, alege L’Oreal Paris Bambi Eye False Lash Extra-Black! Rimelul super-pigmentat adaugă volum instant lungime și intensitate. Consistența cremoasă se distribuie uniform pe gene, totul datorită periei din dotare, care acoperă perfect fiecare fir, garantând efect spectaculos dintr-un singur strat.

Beneficii: Volum, alungire, culoare bogată.

Recenzie: The best! Nu încarcă, oferă un volum plăcut, iar aplicat doar cu tuș da un efect de zi foarte plăcut.

  1. Estee Lauder Sumptuous Extreme știe exact cum să accentueze frumusețea ta naturală! Produsul conferă genelor alungire, curbare și volum atrăgător, care subliniază unicitatea feminină. Acesta este dotat cu un aplicator cu peri deși, care aranjează minuțios fiecare fir, fără să lipească. Formula rezistentă la umiditate se menține intactă pe gene și nu lasă pete inestetice.

Beneficii: Alungire, volum, rezistență.

Recenzie: Perfect pentru mine! Alungește genele fără să le lipească, nu se întinde, durează toată ziua!!

  1. Pupa Mascara Vamp este creat pentru a-ți îndeplini toate dorințele! Rimelul ultra-pigmentat îți garantează calitate și un rezultat irezistibil. Acesta ondulează, alungește, separă și conferă volum incredibil. Pensula din dotare ajunge chiar și în zonele greu accesibile, acoperind fiecare fir cu un negru intens, care oferă expresivitate ochilor.

Beneficii: Volum, alungire, curbare.

Recenzie: Un rimel excelent!!! Recomand!

  1. O nouă capodoperă a experților italieni intră în topul cu cele mai bune rimeluri – Collistar Infinito! Produsul separă și alungește, conferind volum bogat și ondulare. Peria revoluționară este confecționată din material moale, care adaugă precizie și facilitează aplicarea. Fomula minune folosește pigmenți naturali și trei tipuri de polimeri, care oferă formă și o culoare frumoasă. Rimelul nu conține substanțe nocive și nu provoacă alergii.

Beneficii: Pigment bogat, curbare, volum.

Recenzie: Produsul achiziționat este foarte bun. Livrare promptă.

  1. Volum colosal și ondulare – asta e definiția rimelului Yves Saint Laurent Lash Clash! Un adevărat expert în crearea genelor frumoase și bine definite. Acesta învăluie fiecare fir într-un negru intens care te va cuceri instant. Produsul curbează, separă și oferă densitate, fără senzație de supraîncărcare. Peria din dotare garantează o aplicare uniformă, lipsită de cocoloașe și denivelări. Rimelul oferă confort și rezistență de până la 24 de ore.

Beneficii: Curbare, volum, alungire.

Recenzie: Îmi place! E pentru volum.

  1. Clasicul și inconfundabilul Vivienne Sabo Cabaret Premiere este un adevărat must-have atât pentru machiajul de zi, cât și cel de seară, motiv pentru care își merită locul în topul cu cele mai bune rimeluri! Produsul dispune de o perie din silicon, care separă perfect și alungește eficient genele. Consistența ușoară se distribuie uniform, lăsând un finisaj curat și atractiv. Cu ajutorul acestuia ochii tăi vor fi mai accentuați și bine conturați.

Beneficii: Alungire, desitate, volum.

Recenzie: Este bun, își face bine treaba, preferatul meu la momentul actual, alungește genele fără să le lipească și face volum frumos.

  1. Clinique High Impact Mascara e pentru iubitorii de look-uri cât mai naturale! Un astfel de rimel este capabil să impresioneze prin culoare, volum și alungire. Formula inovatoare hrănește în profunzime genele, regenerează și stimulează creșterea. Peria confortabilă alungește și ondulează frumos genele, oferind ochilor un farmec aparte. Aceasta separă și aranjează fiecare fir în parte.

Beneficii: Îngrijire, alungire, curbare.

Recenzie: Nu încarcă genele, nu curge, se aplica foarte ușor și dă senzația de natural. Cu siguranța o să-l mai comand.

  1. Îți dorești ca privirea ta să cucerească toți bărbații? Atunci fii sigură că rimelul Clarins Supra Volume Mascara se va descurca de minune la acest capitol! Formula unică garantează rezistență sporită și interacțiune blândă cu ochii sensibili. Produsul dispune de un aplicator cu peri elastici, care pătrunde la rădăcină și separă fiecare fi în parte. Acesta alungește, arcuiește și creează un efect de lifting inegalabil, în timp ce ingredientele active oferă îngrijire delicată.

Beneficii: Curbare, rezistență, volum.
Recenzie: I simply love it!

  1. Pe finalul topului cu cele mai bune rimeluri te așteaptă o surpriză plăcută – Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black! Popularul rimel va face față tuturor provocărilor tale, el fiind impermeabil, rezistent la condițiile de mediu nefavorabile. Formula ultra-pigmentată oferă volum și alungire, subliniind unicitatea trăsăturilor naturale.

Beneficii: Impermeabil, volum, alungire.
Recenzie: Cel mai bun rimel! Întrunește absolut toate cerințele. Efect de gene dese, lungi. Absolut superior față de tot ce am folosit eu până acum.

Accesează MAKEUP și fă alegerea potrivită, cu siguranță nu vei da greș!

Tags:
Cookies