Toni Greblă, audiat la DNA

de:
29 ian. 2015
0 Afișari
Toni Greblă, audiat la DNA

Update: DEclarațiile lui Toni Greblă, la ieșirea de la DNA: „Este vorba despre acuzatiile care au aparut deja in spatiul public, cu dobandirea strutilor, a rochitelor, a materialelor de propaganda electorala si altele asemanatoare (…) Am raspuns la intrebarile domnului procuror. Ancheta continua, cum e si normal. Eu ma voi prezenta ori de cate ori voi fi chemat la audieri”, le-a spus Toni Grebla jurnalistilor, precizand ca, din cate stie el si i-au spus avocatii, nu exista „niciun element nou” in acest dosar.

Judecătorul CCR este din nou audiat la DNA, joi dimineață. El este însoțit de avocatul său.

Toni Greblă stabilise această întâlnire încă de săptămâna trecută, pentru a da o declarație în dosarul în care este pus sub Urmărire penală. 

Judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă a fost dus, săptămâna trecută, cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bani sau bunuri necuvenite. Detalii aici.

Toni Grebla a semnat si o declaratie pe propria raspundere in care arata ca nu a desfăşurat şi nu desfăşoară activităţi care ar putea atrage incompatibilitatea cu mandatul de judecător al Curţii Constituţionale, pe care îl exercită în prezent.

– See more at: http://www.b365.ro/surse-noi-audieri-in-dosarul-judecatorului-ccr-toni-grebla-administratorul-firmei-de-struti-la-dna_223968.html#sthash.pSAkY3pV.dpuf

Cookies