ARHIVA B365

2 tone de CARNE STRICATĂ, care urmau să ajungă în magazinele din Bucureşti, confiscate de poliţişti

In data de 01.04.2014, ora 15.20, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Giurgiu au oprit in trafic, pe raza municipiului Giurgiu, o autoutilitara marca Mercedes condusa de un cetatean bulgar in varsta de 33 ani. În urma controlului, in compartimentul marfa au fost descoperite 200 de cutii ce contineau pulpe de pui, in cantitate totala de 2.000 kg. Cetateanul bulgar a refuzat sa prezinte documente de provenienta si detinere a marfii, fapt pentru care a fost condus la sediul S.T.P.F. Giurgiu.

In urma cercetarilor, politistii de frontiera au constatat ca autoutilitara nu este prevazuta cu sistem de refrigerare, iar marfa era destinata unor societati din Oltenita si din Bucuresti, scrie româniatv.net.

Politistii de frontiera au anuntat reprezentantii DSVSA Giurgiu care, dupa verificarea marfii, documentelor de insotire si conditiilor de transport, au stabilit ca marfa se afla in stare improprie consumului uman. Astfel, cetateanul bulgar a primit o amendă în valoare de 1.000 lei, iar marfa a fost confiscata şi va fi distrusă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button