Tomberoane noi pentru colectarea selectivă a deşeurilor, în Sectorul 1

de:
08 sept. 2011
26 Afișari
Tomberoane noi pentru colectarea selectivă a deşeurilor, în Sectorul 1

În cadrul programului “Pre-Colectează selectiv la tine acasă!”, au fost incluse până în prezent 310 de asociaţii de proprietari din zonele Ion Mihalache, Calea Griviţei, Bucureştii Noi, Turda, Av. Mareşal Averescu, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Dinicu Golescu, Iacob Felix, Calea Plevnei şi Știrbei Vodă, susţine administraţia locală.

Potrivit unui comunicat remis la redacţie de Primăria Sectorului 1, angajaţii companiei de salubritate – Romprest acţionează la 576 de scări de bloc, pentru 44.000 de locatari pentru colectarea selectivă a deşeurilor din hârtie & carton, plastic & metal. „În acest scop, au fost distribuiţi către asociaţiile de proprietari saci de culoare albastră pentru colectarea materialelor din hârtie şi carton şi saci galbeni pentru materialele plastice (folii şi PET-uri)”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, Primăria Sectorului 1 a început să amplaseze pe domeniul public recipiente de colectare selectivă a deşeurilor, fie că este vorba de iglu-uri sau containere din plastic colorate, încă din toamna anului 2008.

Cookies