ȘTIRI

Tom Jones Live

Sir Tom Jones nu mai are nevoie de nici o prezentare, devenind inca din anii 60 un nume respectat pe scena muzicii internationale.

Tom Jones este un artist complex, care s-a lansat la inceputul aniilor 60, facand parte din „Tommy Scott and The Senators”, o trupa locala din Marea Britanie, ulterior evoluand int-o superba cariera solo. Dupa ce „It’s Not Unusual”, de pe albumul cu acelasi nume, devine un mare hit, artistul reuseste sa aiba o ascensiune internationala, patrunzand pe piata din Statele Unite ale Americii. Urmatoarele albume precum „What’s New Pussycat”, „Green, Green Grass of Home”,” Reload” i-au adus faima la nivel mondial, toate fiind placate cu aur si platina.

De-a lungul carierei, Tom Jones a editat 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilatii, avand peste 100 de single-uri de success. Materialele discografice Tom Jones s-au vandut in din 1965 si pana astazi, in peste 100 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Ultimul album al artistului „Praise & Blame” a aparut in primavara anului 2010, album in urma caruia s-a creeat ocazia organizarii unui scurt turneu european, in tarile din Europa Centrala si de Est, care ajunge si in Romania pe 17 noiembrie 2011.

Bilete prin reteaua Eventim: 852,00 RON, 532,50 RON, 266,30 RON, 191,70 RON , 149,10 RON


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button