Tolontan îi răspunde lui Mircea Badea, după ce acesta l-a făcut „băsist abject și cretin”

de:
23 feb. 2014
5 Afișari
Tolontan îi răspunde lui Mircea Badea, după ce acesta l-a făcut

Totul  a pornit de la un articol publicat pe blog de Cătălin Tolontan, referitor la banii de la Astra ASigurări care ar fi ajuns la ziarul România Liberă. 

Șeful Gazetei Sporturilor scria pe blogul său că „Informații din interiorul redacției României Libere confirmă faptul că suma de 23 de milioane de euro împrumutați de Astra către Medien Holding nu a ajuns niciodată la ziarul România Liberă”.

„Pe scurt: nu ziariștii au mîncat banii asiguraților de la Astra, așa cum s-a spus pînă azi. Și nu ziarul trebuie să-i returneze, ci Medien Holding, unde Dan Adamescu poate pune înapoi banii, că el știe pe ce i-a folosit. Administrator la Medien Holding este fiul său, Alexander, așa că are tot interesul să rezolve situația”, afirmă Cătălin Tolontan.

Mircea Badea a transmis, ca urmare, pe Facebook: „M-as fi mirat ca basistul asta delirant sa nu ne arate pixelul albastru. Stiiim, propaganda basista e imaculata si produce bani din vanzari si publicitate.
P.S. Am si eu o sursa anonima care confirma ca esti cretin si abject”. 

După câteva ore, Tolontan intră în schimbul de replici: „In urma acestei postari, Mircea Badea ma numeste „băsist delirant” și „cretin si abject” pe Facebook.
Nu i-am raspuns niciodata, nu-i voi replica nici acum.
E putin important cum sint eu, opinia lui Badea e libera, poate ca eu sint cretin si abject, dar faptele sint incapatinate. Fapte: cei 23 de milioane de euro imprumutati de la Astra nu au ajuns in ziarul Romania Libera. Fapte: informatiile mele spun ca banii s-au oprit in societatea Medien Holding SRL, cu actionari companii din Insulele Virgine si din Olanda, societate care detine titlul, dar nu produce, nu editeaza, nu tipareste ziarul si nu plateste oamenii care fac RL. Unde s-au dus mai departe nu stiu, dar nu in ziar”.

Mircea Badea nu se lasă și continuă cu jignirile:

„Tolontan, fapte: Romania Libera nu produce din piata nici doi lei gauriti. Fapte: ei sunt platiti luna de luna. Fapte: mictionez pe „informatiile” din interiorul redactiei. Fapte: afirmatia ” banii pe care-i luam noi de la patron (bani pe care nu-i producem), nu sunt din cei deturnati de el” functioneaza doar in logica unui basist abject si cretin”. Urmează apoi încă o postare a lui Badea: „Daca un jurnalist nu face publica sursa veniturilor sale, atunci nu mai e jurnalist. Nu mai e nici macar sconcs matrafoxat. E doar un basist abject.”

Cookies