Tolontan după descinderile procurorilor la Mediafax: „Patru mandate și o răutate de neînțeles”

de:
11 dec. 2014
0 Afișari
Tolontan după descinderile procurorilor la Mediafax:

„Pe televizoare se precipită imagini cu duba demarînd din fața sediului Mediafax. Sînt tulburat, cunosc jurnaliști admirabili acolo, am lucrat cu mulți dintre ei, asta ca să fiu sincer și să declar în avans posibilele incoerențe din argumentație.

Din informațiile noastre, neconfirmate încă, procurorii au emis nu cinci, ci patru mandate de reținere: Roxana Grigoruță (una dintre coordonatoarele businessului), Dana Cozac (director financiar), Dragoș Chiș (avocat specializat în insolvențe) și Sorin Dinu. Lichidatorul Dragoș Chiș s-a ocupat și de insolvența bazarului din Rahova al lui Gică Popescu. Fostul șef Mediafax, Orlando Nicoară, a fost audiat și a plecat acasă. Presa evoluează într-o piață vitregă și aproape toate companiile pierd bani cam din 2010 și pînă azi.

La ce te poți aștepta într-o industrie unde publicitatea s-a redus cu peste 65% și unde nu se arată perspective? Apar disperările, prostituția profesională și infracțiunile economice. Unii închid, alții rezistă, fiecare reacționează în felul său, însă potențialul de dezastru este împlinit”, scrie Cătălin Tolontan pe blogul personal.

Cookies