BAZAR

Toboşarul Cristi Filipescu, în stare gravă la spital, după incendiul din Club Colectiv

Un alt artist, Cristi Filipescu, a avut ghinionul să se afle în seara tragediei, în clubul groazei. Toboșarul formației Chrom Dioxid se află internat în stare gravă, la spitalul Elias.

Anunțul a fost făcut chiar pe pagina sa de socializare: „Cristi este internat la Elias, nu poate primi vizite și nici să răspundă la telefon. Cristi este stabil, intubat, a fost operat deja de două ori. Funcțiile organelor sunt bune, însă are funingine în plămâni și foarte probabil și leziuni. Va trebui să așteptăm și să ne gândim la el”.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Ambii chitariști ai formației Goodbye to Gravity au murit

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mihai Alexandru și Vlad Telea, chitariștii formației Goodbye to Gravity, au decedat în urma incendiului din Club Colectiv. Alex Pascu, basistul trupei, este internat la Spitalul Floreasca, iar solistul Andrei Găluț este în stare gravă la Spitalul Elias.

Un membru al formației Monarchy Band a murit în incendiul de la Colectiv

Costi Ignat, un membru al Monarchy Band, a murit în incendiul de la clubul Colectiv. El a ieșit printre primii din local dupa izbucnirea incendiului, însă s-a întors să salveze răniți.

INCENDIU CLUB COLECTIV. Din ce cauză au murit tinerii din Club Colectiv-rezultate autopsii IML

27 de tineri au murit vineri, în urma incendiului din Club Colectiv, alte trei persoane fiind declarate decedate după ce au ajuns la spital. Raportul medicilor legişti arată că tinerii şi-au pierdut viaţa după ce s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice.

Bilanţ răniţi Spitalul Floreasca: 14 victime din Club Colectiv sunt în stare extrem de gravă

14 dintre victimele incendiului din Club Colectiv de vineri seară sunt internate, în prezent, la Spitalul Floreasca din Capitală, şi se află în stare extrem de gravă, după cum au declarat luni la prânz reprezentanţii unităţii medicale.

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

Un patron de club recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor, în fiecare weekend, şi îl ÎNCHIDE

Patronul Clubului Expirat din Capitală recunoaşte că a pus în pericol viaţa clienţilor săi, în fiecare weekend, şi a anunţat că îl închide. Andrei Şoşa a postat pe facebook un mesaj, după tragedia din Clubul Colectiv în care 30 de peroane au murit până acum, alte 90 fiind în stare foarte gravă la spitalele din Capitală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button