Toate marile bulevarde din Capitală vor fi sparte pentru înlocuirea țevilor

de:
26 iun. 2014
0 Afișari
Toate marile bulevarde din Capitală vor fi sparte pentru înlocuirea țevilor

Vechile lucrări se prelungesc, iar peste câteva zile încep să fie sparte marile bulevardele şi strazile centrale, ca să fie schimbate conductele de apă şi de gaze. Primăria spune că lucrările nu puteau fi amânate, pentru că ar fi fost pierduţi banii cu care sunt efectuate, scrie digi24.ro.

Zeci de străzi şi bulevarde vor fi ciuruite de luna viitoare. Reabilitarea începe cu Sectorul 2.

Pe Şoseaua Pantelimon muncitorii au început deja să decoperteze asfaltul ca să înlocuiască ţevile vechi cu unele noi. La fel se va întâmpla în toată zona centrală şi pe marile bulevarde în două săptămâni, iar şantierul va dura nu mai puţin de un an şi jumătate.

Practic, până la finalul anului viitor, Capitala devine un imens păienjeniş de lucrări publice. Aproape că nu va fi arteră care să nu fie spartă, iar ca să traverseze oraşul şoferii vor fi obligaţi fie să facă slalom printre buldozere şi excavatoare, fie să se înghesuie pe străzile secundare.

„Da, se va transforma într-un mare şantier”, recunoaște Sorin Oprescu. „Dar eu sper că ne vom lua toate măsurile organizatorice de care suntem în stare”, adăugă edilul.

Cookies