Toate bursele pentru elevii din Sectorul 2 vor fi plătite până la mini-vacanța de 1 decembrie, anunță primarul Radu Mihaiu

24 nov. 2022
160 Afișari
Toate bursele pentru elevii din Sectorul 2 vor fi plătite până la mini-vacanța de 1 decembrie, anunță primarul Radu Mihaiu

Elevii din Sectorul 2 vor primi până pe 1 decembrie bursele pentru care se califică.

”Se plătesc toate bursele, şi cele de performanţă, şi cele de merit, şi cele de studiu, şi cele sociale”, precizează primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu care spune că 2 milioane de lei au fost direcționați, în mod particular, către bursele sociale.

Potrivit acestuia, cele 2 milioane de lei nu vor mai merge către Târgul de Crăciun ce va avea loc în Parcul Obor, în perioada sărbătorilor. Acest lucru înseamnă că bugetul pentru târg se reduce la 1 milion de lei și nu va mai fi de 3 milioane așa cum se intenționa.

”Aseară s-au aprobat bursele elevilor din sectorul 2.

Am analizat situația bugetară şi am decis ca 2 milioane de lei să nu mai meargă către târgul de Crăciun, ci să meargă către bursele sociale, ale copiilor aflaţi în cea mai mare nevoie. Vă reamintesc, în şedinţa din octombrie am retras proiectul pentru a analiza cererea colegilor de la PNL de a creşte bursele în condiţiile crizei economice – dar am fost de acord încă de atunci că aceasta este o nevoie reală.

Astăzi proiectul se va trimite către prefect, iar la începutul săptămânii viitoare vom finanţa şcolile, astfel încât să se poată plăti bursele înainte de mini-vacanţa de 1 decembrie.

LE: Răspund şi aici pentru claritate: se plătesc toate bursele, şi cele de performanţă, şi cele de merit, şi cele de studiu, şi cele sociale.”, scrie primarul Sectorului 2.

Târgul de Crăciun din Sectorul 2 se va desfășura pe parcursul lunii decembrie, în Parcul Obor.

Îți recomandăm și:

Cookies