„Toamna Orașului”, expoziție de pictură de la Roaba de Cultură. E la The Bridge, în București, și poate fi vizitată până pe 24 octombrie

11 oct. 2023
1229 Afișari
Expoziția de pictură „Toamna Orașului” își deschide porțile la The Bridge, în București. FOTO: Artist - Mihai Glodeanu/ Green Revolution

Toamna aceasta, clădirea The Bridge din București găzduiește expoziția de pictură „Toamna Orașului”. Iubitorii de artă pot vizita expoziția până la data de 24 octombrie 2023.

Expoziția „Toamna Orașului” își deschide porțile în București, la The Bridge

Clădirea The Bridge din București găzduiește o nouă expoziție de pictură care aduce împreună opere de artă realizate de mai mulți artiști talentați care au participat la Tabăra de Pictură 2023, un eveniment ExpoArte organizat la Roaba de Cultură. Vernisajul „Toamna Orașului” are loc la data de 12 octombrie, începând cu ora 16:00, iar expoziția va putea fi vizitată până la data de 24 octombrie 2023.

FOTO: Green Revolution
FOTO: Green Revolution

În holul central al clădirii The Bridge, bucureștenii vor avea ocazia să descopere 15 picturi ale unor tineri artiști români ce au avut ca sursă de inspirație frumusețea și schimbările toamnei în Capitală. Fiecare pictură este o interpretare unică a acestui sezon special, capturând culorile, texturile și starea de spirit a toamnei în oraș, în spațiile clădirilor de birouri The Bridge.

Dan Dumanoiu. FOTO: Green Revolution
Dan Dumanoiu. FOTO: Green Revolution

Printre lucrările expuse se numără peisaje ale străzilor împodobite cu frunze de arțar și copaci în culori vibrante, scene din parcuri cu copaci care își schimbă culoarea și imagini cu ploi torențiale și vânt puternic. Fiecare pictură are propriul stil, reflectând viziunea și personalitatea artistului.

Mihai Glodeanu. FOTO: Green Revolution
Mihai Glodeanu. FOTO: Green Revolution

Dincolo de promovarea artei contemporane și expunerea publicului larg la artă și la frumos, obiectivul acestei expoziții este de a transmite importanța protejării mediului înconjurător și a reciclării, dar și de a beneficia de un spațiu cultural în mijlocul unui univers business, transmite Asociația Green Revolution.

Artiștii care expun

Arta are puterea de a schimba dinamica locului, de a-l face mai deschis și mai primitor pentru cei care se află în spațiul respectiv. Prin această expoziție ne dorim să creăm un spațiu care să inspire oamenii spre a fi mai deschiși, mai creativi și mai relaxați, dar și mai responsabili în relația cu mediul înconjurător, a declarat Dan Andrei, curatorul expoziției.

Artiștii, reprezentați de Galeria ArtHalle, care expun în cadrul expoziției sunt:

 1. Bogdan Andronic
 2. Marilena Iepan
 3. Anca Maria Ciofirla
 4. Andrei Luca Vladimir
 5. Dragos Mihai Bojin
 6. Sofia Ovejeanu
 7. Vladeanu Andrei Cristian
 8. George Iulian Baditescu
 9. Mihai Glodeanu
 10. Radu Augustin Razvan
 11. Cazacincu Bogdan Madalin
 12. Calin Adrian
 13. Adrian Dica
 14. Dumanoiu Dan Florin
 15. Dagmar Luana Oprea
Cookies