Toamna aceasta avem temperaturi de început de vară în București. Cum va fi vremea în weekendul 27-29 octombrie

27 oct. 2023
239 Afișari
Toamna aceasta avem temperaturi de început de vară în București. Cum va fi vremea în weekendul 27-29 octombrie
Toamna aceasta avem temperaturi de început de vară în București. Cum va fi vremea în weekendul 27-29 octombrie | Sursă foto: Agerpres

În weekendul 27-29 octombrie vremea din București va fi caldă, ducându-ne cu gândul mai degrabă la începutul de vară, decât la mijlocul toamnei. Temperaturile înregistrate în Capitală vor fi cuprinse între 26-28 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în București în weekendul 27-29 octombrie

Ultimul weekend din luna octombrie vine cu temperaturi demne de început de vară. Chiar dacă toamna a început din punct de vedere calendaristic, vremea nu reflectă deloc acest lucru încă.

Cea mai călduroasă zi va fi vineri, însă și zilele de sâmbătă și duminică sunt perfecte pentru plimbări în aer liber.

  • ANM transmite că, astăzi temperatura maximă înregistrate în București va ajunge la 28 de grade Celsius. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul bate moderat. Viteza medie a rafalelor va fi de 19 km/h.
  • Pe timp de noapte temperatura scade până la 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul o să bată puternic. Rafalele vor avea o viteză medie de 39 de km/h.

Vreme caldă ca da vară, în mijlocul toamnei

Nici sâmbătă și duminică bucureștenii nu vor avea parte de temperaturi prea scăzute. Meteorologii anunță următoarele:

Sâmbătă

Temperatura maximă înregistrată în Capitală va fi de 26 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit. Cu toate astea, vântul o fă bată puternic în acest weekend. Rafalele vor avea o viteză medie de 42 km/h.

Pe tip de noapte temperatura scade până la 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul se mai domolește nițel. Viteza rafalelor va fi de 22 de km/h.

Duminică

Ultima zi a săptămânii aduce și ea o maximă termică de 26 de grade Celsius, cu cer însorit. Vântul o să bată moderat, viteza rafalelor fiind de 15 km/h.

Pe timp de noapte, minima termică scade considerabil și ajunge la 8 grade Celsius. Cerul va fi senin în noapte de duminică spre luni, iar vântul o să bată moderat. Viteza rafalelor va fi, în medie, de 13 km/h.

Cookies