TOALETELE publice, un lux pentru anumite sectoare din Bucureşti. Lista completă pe SECTOARE

de:
17 mai 2018
8 Afișari
TOALETELE publice, un lux pentru anumite sectoare din Bucureşti. Lista completă pe SECTOARE

-220 de toalete publice sunt în aria Municipiului București, aflate în subordinea Primăriilor de Sector sau a Administrației lacuri, parcuri și agrement București, toaletele fiind împărțite în 2 tipuri: ecologice și automate.

-cele mai multe toalete publice se află în subordinea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București, cu un total de 114 toalete publice în subordine, respectiv 52% din total. Acestea sunt împărțite de asemenea în toalete ecologice (97) și toalete automate (17).

-la polul opus se află Primăriile Sectoarelor 2 și 5 care au doar 3 toalete publice în subordine fiecare, respectiv 1% din totalul de toalete.

-pe raza municipiului București se află un total de 270 de cișmele și doar 20 de fântâni arteziene și 20 de fântâni furnizoare de apă potabilă.

Din prisma perioadei de funcționare:

-37,5% din instituții nu au menționat programul de funcționare al toaletelor publice, respectiv Primăriile Sectoarelor 3 și 5 și Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

-doar toaletele aflate în subordinea Primăriei Sectorului 1 și cea din Piața Veteranilor I din cadrul Primăriei Sectorului 6 au un program de funcționare NON-STOP.

-50% din toalete au un program de funcționare de dimineața (orele 7.00-8.00) până seara (orele 21.00-22.00)

-toate cele 270 de cișmele și 40 de fântâni funcționează constant, exceptând lunile care nu prezintă vreme favorabilă.

LISTA TOALETELOR DIN BUCUREŞTI poate fi accesată AICI.

Cookies