Toaletarea arborilor din Sectorul 1 va fi demarată mai repede, anul acesta

de:
12 mart. 2015
3 Afișari
Toaletarea arborilor din Sectorul 1 va fi demarată mai repede, anul acesta

Dacă, până acum toaletarea copacilor se putea face doar în baza unui aviz prealabil emis de către Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului București, în această primăvară, administrația locală a Sectorului 1 poate efectua toaletarea fără a mai aștepta aprobarea Municipalității pentru fiecare caz în parte,  informează un comunicat de presă remis B365.ro. Astfel, toaletarea arborilor se poate face în cel mai scurt timp posibil, fără a mai aștepta cel puțin 30 de zile, cât dura obținerea avizului de la Primăria Capitalei.

În Sectorul 1 sunt toaletați cu prioritate arborii care sunt în pericol de prăbușire iminentă sau a căror crengi sunt desprinse și constituie un pericol pentru bunuri și persoane. Pentru cazurile care nu reprezintă o urgență, toaletarea se face în ordinea depunerii cererilor la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP), se mai precizează în comunicatul citat.

Locuitorii Sectorului 1 pot sesiza că un arbore este în pericol să cadă sau necesită toaletare la numărul de telefon 021/319.32.53 tasta 1 al Administrației Domeniului Public Sector 1 de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00. O echipă ADP va toaleta în cel mai scurt timp posibil arborii, potrivit ordinii de priorități aprobată de administrația locală.

Cookies