ÎN BUCUREȘTI

Titularizare București 2021. Au început înscrierile. 574 de posture scoase la concurs în Capitală

Titularizare București 2021. Ministerul Educaţiei a publicat lista posturilor titularizabile anul acesta, fiind scoase la concurs atât posturile disponibile pe perioadă nedeterminată, cât şi cele pe perioadă determinată.

Titularizare București 2021. Lista posturilor din acest an sunt disponibile pe titularizare.edu.ro. Pentru a se titulariza, cadrele didactice trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a obţine un post ca suplinitor, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție. Însă, pe perioada stării de alertă, inspecțiile speciale la clasă și probele practice sunt suspendate.

Titularizare București 2021. Cele mai multe posturi în Capitală

Situația posturilor titularizabile pe județe arată că în Capitală sunt cele mai multe locuri scoase la concurs, 574, Bucureștiul fiind urmat de Ilfov cu 286 de posturi și Prahova cu 194.

La polul opus, în Gorj sunt cele mai puține, doar 15, apoi în Olt, 24, și în Mehedinți 26.

Repartizarea candidaților pe posturile titularizabile, realizată în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare, informează edupedu.ro.

Nu toți profesorii care iau note peste 7 la titularizare se și angajează, automat, concurența pe post făcând ca titular să devină cel cu nota cea mai mare obținută.

Cum se face înscrierea la examen

Fișa de înscriere la concursurile de ocupare a posturilor didactice 2021 a fost publicată. Cazierul judiciar și adeverința de integritate comportamentală nu mai sunt necesare.

Proba scrisă a concursului național de angajare în învățământ, Titularizare 2021 este programată să aibă loc pe 21 iulie 2021, la o săptămână după examenul de Definitivat 2021, programat pe 14 iulie.

Înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, inclusiv pentru absolvenții promoției 2021, la inspectoratele şcolare/centrele de înscriere are loc în perioada: 11-17 mai 2021, potrivit calendarului.

Documentele esențiale pentru dosar pot fi descărcate de AICI.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button