Titicare pentru bucureștenii care, de West Side Hallo Fest, vor să ajungă pe Insula Îngerilor. Vor pleca, din sfert în sfert de oră, de la Parcul Crângași

26 oct. 2023
3240 Afișari
Titicare pentru bucureștenii care, de West Side Hallo Fest, vor să ajungă pe Insula Îngerilor. Vor pleca, din sfert în sfert de oră, de la Parcul Crângași
Titicare pentru bucureștenii care, de West Side Hallo Fest, vor să ajungă pe Insula Îngerilor. Vor pleca, din sfert în sfert de oră, de la Parcul Crângași | Sursă foto: Facebook-West Side Fest

Primăria Sectorului 6 le-a transmis bucureștenilor noi informații referitoare la evenimentul ce va avea loc în acest final de săptămână, West Side Hallo Fest. Administrația publică le transmite oamenilor că Insula Îngerilor are o capacitatea de 10.000 de persoane.

Titicare pentru bucureștenii, la West Side Hallo Fest

În acest final de săptămână, bucureștenii pot lua parte la West Side Hallo Fest, un eveniment ce va aduce în Capitală atmosfera de Halloween. Având în vedere că evenimentul își deschide porțile de mâine (vineri-27 octombrie 2023), PS6 le-a transmis oamenilor mai multe informații utile.

Pentru a asigura siguranța participanților, la eveniment vor fi prezenți:

Agenți de securitate,

  • Polițiști locali,
  • Jandarmi,
  • Echipaje medicale,
  • Echipaj al ISU.

Vicepreședintele NEI Holding, Mihaela Neicu, a transmis:

Dispeceratul mobil este dotat cu 3 camere de supraveghere, conectate la monitoarele din interior. Îl folosim în colaborare cu Jandarmeria. Vineri, sâmbătă și duminică, agenții de securitate vor patrula în echipe de câte doi, atât pe insulă, cât și pe digul Lacul Morii.

West Side Hallo Fest va începe vineri, de la ora 12, iar sâmbătă și duminică de la ora 10:00. Bucureștenii se vor putea distra în cadrul evenimentului până la ora 22:00, în zilele de vineri și duminică, și până la ora 23:00, în ziua de sâmbătă, când are loc și eclipsa de lună roșie.

Bucureștenii sunt sfătuiți să nu vină cu mașinile, deoarece în zona Lacul Morii nu există foarte multe locuri de parcare.

Pentru a încuraja oamenii să vină la festivalul de Halloween cu mijloacele de transport public, PS6 a anunțat că va pune la dispoziție un titicar pentru transportarea oamenilor. Acesta va pleca din zona Parcul Crângași și vor avea o capacitate de 28 de locuri.

Titcarul va funcționa pe toata perioada evenimentului, iar timpul de așteptare între curse va fi de aproximativ 15 de minute.

Câți oameni poate găzdui Insula Îngerilor

Primăria a anunțat că Insula Îngerilor, zonă unde va fi amenajată scena din cadrul festivalului, are o capacitatea maximă de 10.000 de persoane. Din acest motiv, în cazul în care capacitatea va fi atinsă, accesul va fi limitat, temporar.

Mai precis, oamenii vor aștepta pentru a putea intra. Cu toate astea, cei de pe dig vor putea vedea evenimentele prin intermediul unor ecrane amplasate în zonă.

Accesul pe insulă se face dinspre Promenada Lacul Morii, indiferent de direcția din care se vine: Parc Crângași, Roșu-Chiajna sau Str. Cornului.

De asemenea, bucureștenii sunt anunțați că în acest final de săptămână, vremea va fi frumoasă și caldă. Temperaturile înregistrate vor fi cuprinse între 25-28 de grade Celsius.

Cookies