Țiriac vrea să facă un zgârie-nori în locul turnului de ascensoare GALERIE FOTO

de:
30 sept. 2011
13 Afișari
Țiriac vrea să facă un zgârie-nori în locul turnului de ascensoare GALERIE FOTO

Cu toate că din randarea prezentată de Țiriac Imobiliare se ghiceşte forma turnului de testat ascensoare din epoca Ceauşescu, noul zgârie-nori ar urma să aibă 250 de metri, conform prezentării oferite de companie, faţă de cei 114 ai actualului turn: „IFMA Business Center urmează a fi amplasat pe un teren situat în fosta zonă industrială din vecinătatea Gării de Nord, principala staţie de cale ferată a capitalei. Proiectul propune realizarea unui ansamblu de clădiri grupate în jurul unui turn de 250m înălţime, o construcţie complexă cu un standard ridicat de dotări, destinată pentru a găzdui diverse funcţiuni: birouri, centru de conferinţe, comerţ, servicii etc. Întregul complex va dispune de 8.275 locuri de parcare.” – se arată în succinta prezentare.

Reprezentanţii biroului de presă al Țiriac Imobiliare nu au răspuns la telefon, pe parcursul zilei de joi, aşa încât nu au oferit mai multe amânunte referitoare la proiect.

Reprezentanţii Societăţii Române de Ascensoare (IFMA), care funcţionează în turnul branduit acum cu reclamele  Țiriac Auto, spun însă că proiectul nu va demara prea curând: „Este o idee. Nu este nimic început deocamdată. Idei tot sunt, încă din anii ’90 tot vorbim ce s-ar putea face acolo, discuţiile sunt permanente” – a declarat pentru B365.ro Adrian Boniu, preşedinte IFMA.

Cookies