Tip Top închide două cofetării din Bucureşti

de:
20 feb. 2012
0 Afișari
Tip Top închide două cofetării din Bucureşti

Recent lanţul a închis şi cofetăria de pe şoşeaua Ştefan cel Mare. În prezent mai există alte 29 de unităţi, din care 23 în Bucureşti, două în Piteşti şi câte una în Ploieşti, Târgovişte, Buzău şi Focşani, potrivit site-ului Tip Top. Dintre acestea, nouă sunt amplasate în cadrul galeriilor comerciale ale magazinelor Kaufland, scrie zf.ro.

Deşi va închide cofetăria de pe şoseaua Mihai Bravu, Tip Top mai rămâne cu o unitate pe aceeaşi stradă. Tip Top închide şi cofetăria din bdul. Corneliu Coposu din apropierea magazinului Unirea Shopping Center. În urmă cu circa un an reţeaua de cofetării a închis şi unitatea de pe bulevardul I.C. Brătianu, aflată de asemenea în apropierea centrului comercial Unirea Shopping Center.

Istoria Tip Top în România a început cu o unitate în Crângaşi în 1994 după care a început să se extindă. În 2010, ultimul an pentru care există date financiare, reţeaua a ajuns la vânzări de 33,5 mil. lei (7,8 mil. euro), în scădere cu circa 4% şi pierderi de 1,3 mil. lei (0,3 mil. euro), de peste trei ori mai mari ca în 2009.

Cookies