Ținuta pe care să o porți în noaptea de Revelion 2022, în funcție de ZODIA ta. Intră cu un vibe bun în 2022!

29 dec. 2021
597 Afișari
Ținuta pe care să o porți în noaptea de Revelion 2022, în funcție de ZODIA ta. Intră cu un vibe bun în 2022!

Să alegi rochia, sau ținuta perfectă de Revelion, ar putea să fie misiunea cea mai dificilă de la final de an.

Superstiția că ceea ce purtăm în noaptea de Revelion ne ajută să strălucim la intrarea în 2022 ne pune la grea încercare. Anul acesta, se pare că planetele s-au aliniat și sunt gata să ne conducă către outfit-ul ideal.

Îmbrăcămintea aleasă în funcție de semnul tău zodiacal are capacitatea de a ne ajuta să manifestăm cea mai bună vibrație pe măsură ce ne luăm la revedere de anul 2021 și ne aruncăm într-o aventură nou-nouță, intrăm în 2022.

Propunerile de mai jos, pentru ținuta de Revelion în funcție de zodie, aparțin celebrei publicații americane de fashion InStyle.

Zodia BERBEC

 

BERBEC. Ce ținută să porți în noaptea de Revelion, în funcție de zodia ta.

Berbecii sunt recunoscuți pentru felul lor de a fi îndrăzneț și pasional, motiv pentru care ar trebui să opteze pentru o rochie roșie scurtă și vibrantă pentru a-și etala personalitatea înflăcărată. În plus, le va permite să-și exercite energia pe ringul de dans în timp ce emană un vibe pozitiv în prima noapte a anului 2022.

Zodia TAUR

 

TAUR. Recomandare de Revelion 2022. O rochie decoltată și mulată

Mulți sunt deja conștienți că femeia Taur este o fashionistă care va dori să se îmbrace pentru a impresiona. Acest semn ar putea fi cel mai fericit purtând o rochie seducătoare, la modă, decoltată și mulată pe coapse, care include și o inserție clasică de piele sau paiete. Îi va permite să-și etaleze atuurile și să arate fabulos de Revelion 2022.

Zodia GEMENI

 

Zodia Gemeni. Rochie diafană și senzuală de Revelion 2022

Ca semn de aer, Gemenii primesc un outfit diafan, asemănător zânelor. Prin urmare, pentru Revelionul 2022 ar trebui să poarte o rochie cu puf și volum, care ar face-o invidioasă chiar și pe Tinker Bell. Paietele, pastelurile și organza sunt elementele necesare pentru ca Gemenii să strălucească în timp ce sună miezul nopții 2022.

Zodia RAC

 

Rac. O rochie strălucitoare pentru o zodie guvernată de Lună

Patronați de Lună, Racii vor beneficia de o strălucire aparte, care să fie legată astrul lor, dar și acest sezon de iarnă. O ținută strălucitoare și luminoasă îi va pune în evidență în noaptea de Revelion (ceva de care Racii se ascund pentru că sunt timizi) în timp ce sărbătoresc cu prietenii apropiați.

Zodia LEU

 

Lasă-l pe Leu să se afirme, să facă o adevărată declarație „de fashion” chiar de Revelion 2022. A fi în centrul atenției ține de felul lui de a fi, motiv pentru care pentru femeile LEU este potrivit să aleagă o rochie îndrăzneață, decoltată, care să fie opusul sezonului de iarnă.

Zodia FECIOARĂ

 

Fecioarele preferă aspectul elegant și rafinat care radiază stil, grație și eleganță. Este motivul pentru care semnul pământului va fi atras în mod inexplicabil de o rochie înaltă, elegantă, fără umeri, care este suficient de elegantă pentru Revelion, precum și pentru viitoarele ocazii unde să o poarte și după terminarea nopții de Anul Nou.

Zodia BALANȚĂ

 

O salopetă din catifea cu cristale fanteziste? S-ar putea să pară extremă pentru unii, dar este ținuta perfectă pentru Balanță, căreia îi place să poarte haine și articole de lux, în special pentru petreceri și sărbători. Le ajută să sărbătorească acest nou început care să se potrivească perfect cu șampania și caviarul (ambele vor fi probabil în mâinile lor la miezul noptii).

 

Zodia SCORPION

 

Fapt puțin cunoscut: Scorpionii caută mereu rochia neagră perfectă, sexy, care să le scoată în evidență corpul. Fie că e cu decupaje, detalii pure sau o fantă înaltă, nu le va strica să opteze pentru un moment WOW care să facă pe toată lumea să roșească în prezența măreției lor.

 

Zodia SĂGETĂTOR

 

A fi sufletul petrecerii înseamnă că Săgetătorii vor trebui să poarte o ținută care să le dea libertatea de a se mișca, de a socializa cu prietenii și de a umple cupele de șampanie ale tuturor invitaților. Se vor distra de minune circulând și sărbătorind, într-un design metalic potrivit pentru felul lor de a fi.

 

Zodia CAPRICORN

 

Chiar dacă Capricornii tind să fie mai conservatori când vine vorba de garderoba lor, asta nu înseamnă că nu ar trebui să-și arate un picior la petrecerea de Anul Nou. Vor adora să poarte o rochie cu detalii jucăușe, care să atragă atenția, care să nu le împiedice să evolueze – doar să le ridice – stilul, pe măsură ce intră în anul 2022.

 

Zodia VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru stilul lor eclectic și la modă. Dar s-ar putea să aleagă să se îmbrace clasic de sărbători și să poarte o salopetă care nu este doar șic, ci are un plus versatil și minunat pentru garderoba lor. O vor putea purta pe tot parcursul anului și vor găsi modalități unice de a o adapta.

 

Zodia PEȘTI

 

Peștii sunt cunoscuți a fi semnul mistic al zodiacului, ceea ce înseamnă că vor beneficia de o rochie care radiază și transcende alte vibrații lumești. Cu alte cuvinte, Revelionul cere ceva glamour, dar ușor moderat, ceea ce le va ajuta să le transforme în sirene cosmice visătoare.

Cookies