Țineți-vă de bunde! E timpul să fie Teatru Oriunde! Piesă de teatru în aer liber, în București (P)

05 dec. 2021
136 Afișari
Țineți-vă de bunde! E timpul să fie Teatru Oriunde! Piesă de teatru în aer liber, în București (P)
Țineți-vă de bunde! E timpul să fie Teatru Oriunde! Piesă de teatru în aer liber, în București (P)

Duminică, în Capitală, are loc un spectacol în aer liber. Bucureștenii sunt așteptați să-i vadă pe actori în piesa de teatru „Farse medievale - în stil nemedieval”. Toate detaliile despre locații și intervalele orare.

Țineți-vă de bunde! E timpul să fie Teatru Oriunde! Piesă de teatru în aer liber, în București. Cine sunt actorii, unde are loc piesa, dar și la ce oră se ține, în rândurile de mai jos.

Țineți-vă de bunde! E timpul să fie Teatru Oriunde!

E proaspăt! E nou! O să fie mare show! Țineți-vă de bunde! E timpul să fie Teatru Oriunde!
E proaspăt! E nou!
O să fie mare show!
Țineți-vă de bunde!
E timpul să fie Teatru Oriunde!

Actorii se urcă înapoi în căruță și pleacă la drum cu piesa numită „Farse medievale – în stil nemedieval”. Organizatorii transmit că este un spectacol nemaivăzut și nemaiauzit, nemaiîntâlnit, dar este ușor de privit.

Actori în piesa de teatru sunt: Ștefan Pavel, Mihaela Mardare, Liviu Chițu, Cosmin Pană, iar căruța lor vă așteptă, cu mic, cu mare.

Când puteți vedea spectacolul? Duminică, 5 decembrie 2021.

Piesă de teatru în aer liber, în București

Spectacolul poate fi vazut în două locații, astfel:

  • la Piața de Flori din București, de la orele 11:30, 12:30 și 13:30,
  • în Parcul Romniceanu din Capitală, de la orele 15:30, 16:30 și 17:30.

De data aceasta, însă, căruța s-a transformat într-un teatru ambulant complet dotat și echipat, datorită finanțării Centrului Cultural „Ștefan Iordache” din Sectorul 5 și a Primăriei Sectorului 5 din București.

Spectacolul „Farse medievale-în stil nemedieval”, în regia lui Vlad Trifaș, este un spectacol ce se întoarce la un gen de teatru care are ca bază dramaturgia medievală, mai precis stilul farsei medievale.

Prin proiectul „Teatru Oriunde”, Asociația Sirius Art își propune să ofere acces, atât fizic cât și din punct de vedere al conținutului, la spectacole de teatru celor care fac parte din categoriile private de accesul la această formă de cultură.

Proiect finanţat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, prin programul de finanţare nerambursabilă în anul 2021, în baza Ordonanței nr. 51/1998 privind sistemul de finanțare a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies