Tinerii s-au strâns cu skateurile în Piața Palatului din București. Skaterii fac spectacol, iar trecătorii se opresc și îi admiră

21 iun. 2022
460 afișări
Tinerii s-au strâns cu skateurile în Piața Palatului din București. Skaterii fac spectacol, iar trecătorii se opresc și îi admiră
Tinerii s-au strâns cu skateurile în Piața Palatului din București. Skaterii fac spectacol, iar trecătorii se opresc și îi admiră | Sursă foto: b365.ro

Cum s-a luat vacanță și tinerii din București au timp liber pentru a face ceea ce le place, skaterii s-au strâns în Piața Palatului, pentru a se da cu plăcile și a se distra.

Skaterii fac spectacol în Piața Palatului din București

Un grup de tineri, de toate vârstele, s-au adunat astăzi în Piața Palatului, unde se dau cu skateurile, se distrează și socializează.

Schemele și bucuria acestora i-au făcut pe trecători să se oprească și să-i admire sau să se bucure cu ei. Printre cei ce le admiră entuziasmul și talentul, ne numărăm și noi, publicația b365.ro.

Chiar dacă vremea din București este caniculară, arșița nu i-a oprit pe tinerii ce s-au strâns în număr mare în centrul orașului. Au ales să se răcorească în această zi toridă de vară, cu diferite scheme cu skateboard-ul.

Iată câteva poze din Piața Palatului:

Piața Victoriei skateri
Grup de skateri în Piața Palatului | Sursă foto: b365.ro
Grup de skateri în Piața Victoriei
Grup de skateri în Piața Palatului | Sursă foto: b365.ro
Grup de skateri în Piața Victoriei
Grup de skateri în Piața Palatului | Sursă foto: b365.ro

Cu toate că schemele nu le ies de fiecare dată, tinerii din grupul strâns în centrul Bucureștiului nu se dau bătuți și continuă să încerce. Ei se bucură de vremea bună, de soare, de căldură și de compania avută.

Sursă video: b365.ro

Se construiește primul pumptrack din București

A început construcția celui mai mare pumptrack din București lângă cartierul Brâncuși din Sectorul 6. Asociația Zi de Bine vrea să schimbe fața orașului, să aducă puțină verdeață în viețile bucureștenilor ce sunt înconjurați de betoane, de blocuri și de mașini.

„În cel mai mare cartier pentru tineri din România, care se întinde pe 115.000 metri pătraţi cu zeci de blocuri de locuințe, mii de unități locative și peste 3.700 de oameni care locuiesc în ele, majoritatea tineri cu copii, vom amenaja primul pumptrack din Capitală!”, transmite Asociația Zi de Bine.

Astfel că, pumptrack-ul va reprezenta un loc unde atât copii, cât și adulții vor putea face mișcare. Aici vor exista piste de biciclete, skateboard-uri, role și trotinete, în diferite forme. Mai precis, vor fi construiți 42 de metri de piste în forme și curbe, pe diferite înălțimi.

Cei ce sunt născuți în luna iulie și doresc să susțină această inițiativă a asociației, își pot dona ziua de naștere AICI.

Cookies