Tinerii din Sectorul 2 au ocazia să participe la cursuri gratuite de oratorie. Înscrierea se poate face prin completarea unui formular online

06 oct. 2023
1619 Afișari
Tinerii din Sectorul 2 au ocazia să participe la cursuri gratuite de oratorie. Înscrierea se poate face prin completarea unui formular online
Tinerii din Sectorul 2 au ocazia să participe la cursuri gratuite de oratorie. Înscrierea se poate face prin completarea unui formular online | Foto simbol: Freepik

Primăria Sectorului 2 invită tinerii la ateliere gratuite de oratorie și dicție în cadrul proiectului „Find your voice!”. Cei care își doresc să se înscrie o pot face prin completarea unui formular online.

Tinerii din Sectorul 2 sunt invitați să ia parte la proiectul „Find your voice!”

Primăria Sectorului 2 invită tinerii care își doresc să-și dezvolte abilitățile de vorbit în public să se înscrie în proiectul „Find your voice!”.

În cadrul acestuia, cei înscriși vor participa la diferite workshop-uri din care vor învăța cum să se exprime clar și concis cu ajutorul dicției:

🎤 Invităm tinerii interesați să își dezvolte abilitățile de vorbit în public să se înscrie în proiectul „Find your voice!”, un proiect organizat de Asociația Better Youth, cofinanţat de Primăria Sectorului 2.

🗣 La aceste workshop-uri, tinerii vor învăța să se exprime clar și concis cu ajutorul dicției, să își ordoneze ideile, să își stăpânească emoțiile și să își adapteze discursul în funcție de publicul țintă.

La sfârșitul proiectului, tinerii care s-au înscris vor susține un discurs în fața unui public, anunță Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook:

📯 La sfârşit participanții vor susţine un discurs în fața unui public, pentru a pune în practică toate elementele învățate la cursuri.

În proiectul „Find your voice!” se pot înscrie persoanele care au vârste cuprinse între 14 și 35 de ani. Acestea trebuie să aibă domiciliul în Sectorul 2. Elevii care aleg să participe în cadrul atelierelor trebuie să fie înscriși într-o unitate de învățământ din sector.

Persoanele care își doresc să își facă vocea auzită, se pot înscrie la cursurile de oratorie prin completarea unui formular online. Acesta se găsește AICI.

Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2
Sursa foto: Facebook – Primăria Sectorului 2

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies