Tinerii care iau nota 10 la Bacalaureat, acces gratuit la festivalurile verii, Untold şi Neversea

15 iun. 2021
60 Afișari
Tinerii care iau nota 10 la Bacalaureat, acces gratuit la festivalurile verii, Untold şi Neversea

Tinerii care iau nota 10 la Bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile verii, Untold şi Neversea din acest an. Cum se pot înregistra și demonstra că au luat nota maximă.

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au pregătit o serie de surprize pentru elevii care termină liceul în 2021. Astfel, cei care iau BAC-ul cu nota 10 vor intra gratuit la festivalurile verii, în timp ce elevii care se înscriu la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară, vor putea beneficia de reduceri și prețuri speciale în interiorul festivalurilor.

Anunțul organizatorului Untold

„Este un lucru pe care îl facem de la prima ediție Untold, este un felul prin care și noi putem să îi răsplătim pe cei care fac performanță în educație și care iau nota maximă la examenul maturității.

Chiar și în 2020, atunci când nu am avut festivalurile, am făcut această campanie, pentru că indiferente vremuri, dacă elevii dau acest examen și fac performanță, vrem să îi susținem”,a explicat Edi Chereji, organizator Untold.

Cum dovedesc elevii că au primit 10 la BAC

Edy Chereji a explicat, la Antena 3, modalitatea prin care elevii vor putea intra la festivaluri și cum se pot înregistra pentru a dovedi că au obținut nota maximă la Bacalaureat.

„Am pus la dispoziție un e-mail, la care ne pot trimite electronic dovada că au luat nota 10 și de acolo ei sunt așteptați la intrarea în festival, au un acces special, trebuie să meargă doar cu buletinul, ca orice alt participant la festival. Fiind în baza de date au accesul asigurat, în plus pe lângă accesul la festival mai primesc și niște bani de cheltuială în festival, di partea unui partener care face acest lucru încă de la prima ediție a campaniei”, a explicat Edy Chereji.

Cookies