Tinerii au sărbătorit ”marea relaxare” în Piața Constituției din București

15 mai 2021
136 Afișari
Tinerii au sărbătorit ”marea relaxare” în Piața Constituției din București

Tinerii au sărbătorit ”marea relaxare” în Piața Constituției din București. Ei s-au strâns afara, vineri noapte, fără măști de protecție pentru a marca momentul noilor măsuri de relaxare. Masca este obligatorie în aer liber doar în zonele aglomerate, iar circulația pe timp de noapte nu mai este restricționată.

Piața Constituției din București a prins viață, vineri noapte. Tinerii au sărbătorit noile măsuri de relaxare: strigătele de bucurie, muzica și motoarele mașinilor turate au răsunat.

Din păcate, în urma celor care au sărbătorit momentul în mijlocul pieței, au rămas aruncate pe jos măști de protecție și coji de semințe.

„Parcă am ieșit de la pârnaie”, a declarat un tânăr care a ieșit vineri noapte în Piața Constituției pentru a sărbători relaxarea măsurilor, potrivit Digi24.

Masca a fost obligatorie în toate spațiile deschise și închise vreme de 6 luni. Vineri, autoritățile au decis că purtarea măștii nu mai este necesară în spațiile deschise. În continuare există și excepții de la regulă – în zone aglomerate precum piețe, masca trebuie purtată în continuare.

Nu toți oamenii se bucură de relaxare, ci sunt de părere ca aceasta s-a întâmplat prea repede.

„N-am avut Covid, sunt vaccinată și cu rapel și port în continuare mască pentru siguranța noastră și a celorlalți. Cu relaxarea, eu aș mai fi așteptat”, conform sursei citate.

Cookies