Tincuţa Fernea, concurenta acuzată că a trişat la VOCEA ROMÂNIEI, a fost eliminată din concurs

de:
12 dec. 2015
4 Afișari
Tincuţa Fernea, concurenta acuzată că a trişat la VOCEA ROMÂNIEI, a fost eliminată din concurs

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. Tincuța Fernea a reușit iniţial să atragă publicul printr-o voce unică și o atitudine veselă. Însă, după cea de-a treia ediție live a emisiunii, lucrurile s-au schimbat. Administrația orașului Satu Mare a fost atât de mândră de ea, încât a vrut să o ajute să treacă mai departe și să reprezinte orașul și în finala Vocea României. Aceștia au început să răspândească flyere și să expună panouri prin oraș pentru a o susține. Mai mult, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a susţinut o conferinţă de presă în care i-a îndemnat pe locuitorii judeţului să o susţină, precizând că fiecare vot contează.

Această atitudine l-a revoltat pe Tudor Chirilă, antrenorul tinerei. „Am primit poze cu panouri de prin oraş, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a susţinut chiar şi o conferinţă de presă, în care anunţa susţinerea Tincuţei din partea instituţiei. S-au printat afişe cu grafica preluată de pe pagina de Facebook «Vocea României», pe care Consiliul şi-a pus propria siglă. O parte din materialele promoţionale foloseau inclusiv fotografia mea şi a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuţa la audiţii) şi logo-ul «Vocea României», fără acordul deţinătorilor drepturilor”, a scris el, pe blogul personal. „”Din punctul meu de vedere, implicarea unei instituţii publice într-un astfel de concurs de divertisment înseamnă un sprijin nejustificat pentru un concurrent”, a continuat el.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. Cu toate acestea, Tincuța nu a fost scoasă din concurs, fiind lăsată să participe la duelurile din semifinală întrucât susţinerea Consiliului Judeţean Satu Mare nu a încălcat regulamentul concursului. Însă, în ciuda susţinerii de care a avut parte Tincuţa Fernea, Tomi Weissbuch, din echipa lui Moga, a reuşit să obţină mai multe voturi din partea publicului.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Apel neaşteptat al lui Tudor Chirilă, în direct

În semifinală, Tincuţa Fernea a interpretat o piesa semnata Abba – „The Winner Takes It All”, în timp ce Tomi a cântat piesa „Preocupat cu gura ta”, interpretata in varianta originala de Smiley.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE 2015. Vezi aici: Cine sunt FINALIŞTII LA VOCEA ROMÂNIEI

Cookies