Theodor Paleologu s-a înscris în partidul lui Sarkozy

de:
07 mai 2012
0 afișări
Theodor Paleologu s-a înscris în partidul lui Sarkozy

„Din solidaritate cu preşedintele Sarkozy şi cu dreapta franceză, în valorile căreia mă regăsesc, şi dintr-un sentiment de recunoştinţă faţă de Franţa, am decis să mă implic şi să mă înscriu de astăzi în UMP (Union pour un Mouvement Populaire), urmând astfel exemplul fiului meu, care încă de la vârsta de 17 ani este membru al acestei mişcări politice.

Ținând cont de diferenţa foarte mică dintre voturile obţinute de Francois Hollande şi cele ale lui Nicolas Sarkozy, de buna prestaţie a guvernului Fillon şi de existenţa unor lideri remarcabili precum Alain Juppe, am convingerea că alegerile parlamentare din iunie pot fi câştigate de reprezentanţii familiei noastre politce”, anunţă parlamentarul într-un comunicat de presă.

La primul tur al alegerilor prezideţiale din Franţa, după ce şi-a exercitat votul, Paleologu nu s-a ferit să-şi exprime susţinerea pentru Nicolas Sarkozy.

„Nu fac niciun secret din faptul că am votat cu Nicolas Sarkozy, ca în 2007. E un om politic remarcabil. Am votat ca cetăţean francez, pentru binele Franţei şi ca european. Sarkozy e un bun european”, a mai spus Paleologu, care era însoţit la vot şi de fiul său, Mihail, care abia a împlinit 18 ani.

Cookies