The Stone Roses, primul nume confirmat la Sziget Festival 2012

de:
16 dec. 2011
0 Afișari
The Stone Roses, primul nume confirmat la Sziget Festival 2012

The Stone Roses sunt pionierii genului “Madchester”, dezvoltat in Manchester la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90. Revenirea lor a fost anuntata in octombrie 2011 si imediat s-a inceput sa se vorbeasca despre planurile unui viitor turneu mondial.

Primele concerte au fost stabilite deja pentru Heaton Park in Manchester (150.000 de locuri), unde vor avea loc trei concerte, primele doua seri fiind sold-out in mai putin de 15 minute.

Fapt divers: ca urmare a anuntului privind reunirea trupei, vanzarile albumelor au crescut cu un procent incredibil: 1000%

Se spune ca trupa planuieste si inregistrarea unui nou album, asa ca pregatiti-va pentru The Stone Roses la a 20-a editie Sziget Festival!

www.dailymotion.com/video/x1755g_the-stone-roses-fools-gold_music

______________________________

www.facebook.com/SzigetRomania

www.szigetfestival.ro

Sziget – mai mult decat un festival!

Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Europa, atragand peste 400.000 de persoane in fiecare an pe o insula a Dunarii, in inima Budapestei.

Sziget Festival are loc in fiecare an, in prima jumatate a lunii august, la Budapesta. Locatia festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia: cuvantul „sziget” insemnand „insula” in limba maghiara. Insula Óbuda, mai exact, situata pe Dunare in capitala Ungariei, care, in fiecare an, se transforma timp de o saptamana intr-un oras cosmopolit iubitor de muzica.

Inceput ca un festival studentesc in 1993, a evoluat de la an la an si a devenit ceea ce este astazi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Cookies