The Raveonettes @ Summer Well Festival

de:
30 iul. 2011
0 Afișari
The Raveonettes @ Summer Well Festival

The Raveonettes sunt Sharin Foo si Sune Rose Wagner. Duo-ul danez (acum stabilit in New York) e considerat responsabil de catre NME de „renasterea muzicii pop-rock americane”. The Raveonettes i-au influentat printre altii pe The Drums, The Vaccines sau Glasvegas. In 2004, James Allan (solistul Glasvegas), somer la vremea respectiva, si-a cheltuit toti banii pe care-i mai avea pe un bilet la un concert The Raveonettes – care-si promovau atunci primul lor album – sperand ca muzica o sa-i schimbe starea de spirit. The Raveonettes au facut mai mult decat atat; dupa ce a plecat de la concert, inspirat de muzica celor doi, James s-a apucat sa compuna cantecele de pe primul album Glasvegas, care l-a facut celebru.

Noul album The Raveonettes – „Raven in the Grave” a aparut in 2011. Cantece noi, ca Recharge & Revolt, Apparitions sau Ignite, se vor adauga in concert celor deja cunoscute: Heart of Stone, Last Dance, Aly Walk With Me.

Summer Well. Un festival ca o vacanta. Ca o vacanta scurta dar cu multa muzica, filme, expozitii si happening-uri. 13 si 14 August, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online sau offline: easytickets.ro, eventim.ro sau din magazinele Orange.

Cookies