Half of The Others @ Jazz la Soni

de:
14 nov. 2011
0 Afișari
Half of The Others @ Jazz la Soni

Probabil că mulţi dintre voi aţi auzit de “The Others”, trupa de funk din Braşov care a avut o activitate vastă, concertând timp de 3 ani în toată ţara şi la festivalurile de renume din România. Membrii iniţiali erau Victor Stoica (chitară), Flavius Ardelean (tobe), Alex Munteanu (sax), Petra (voce) si Michael Acker (bas). Mai târziu li s-a alăturat Mihnea Blidariu (Luna Amară), la trompeta si voce, iar in primăvara anului 2009 Flavius a fost înlocuit de Aron Ferencz.

Drumurile lor s-au separat în toamna lui 2010, însă fiecare şi-a continuat activitatea muzicală: Victor cantă cu mai multe trupe de rock din Braşov, Aron cantă mai mult în zona secuiască, dar concertează si cu formaţii din Bucuresti, iar Mihnea tocmai a lansat un nou album cu Luna Amară.

Michael este în momentul de faţă un basist consacrat in cercurile de jazz bucureştene, Petra are mai multe proiecte in acelaşi oraş, colaborând mai cu seamă împreuna cu Jimmy Cserkesz si Berti Barbera, iar alături de Alex a infiinţat în decembrie 2010 o formaţie familiară zonei Clujului – Chilli Familli.

Petra, Michael si Alex şi-au propus să îşi reaminteasca de cea mai frumoasă perioada din viaţa lor, alături de trupa lor de suflet şi o să cânte joi la Șoni, într-o formulă restransă de voce, saxofon si bas. Ne vom reaminti împreuna de piese marca The Others, vom cunoaşte creaţii noi şi ni se va deschide cu cheia muzicii o punte între ei si noi, totul in atmosfera familiala a la Papa la Soni!

Intrare: 15 ron / 35 ron (cina inclusa)

Cookies