THE MONO JACKS lanseaza in exclusivitate pentru B’ESTFEST Summer Camp un nou remix

de:
30 iun. 2012
0 Afișari
THE MONO JACKS lanseaza in exclusivitate  pentru B’ESTFEST Summer Camp un nou remix

Colaborarea dintre THE MONO JACKS, Planet H si DJ Hefe anticipeaza show-ul special pe care trupa il va sustine in cea de-a treia zi de B’ESTFEST Summer Camp, pe 8 iulie, alaturi de o serie de invitati speciali. Printre primele nume care si-au confirmat prezenta alaturi de THE MONO JACKS se numara Marius ‘Gopo’ Moise de la The MOOoD, Andrei Hategan – The Amsterdams/ We Singing Colours,  Andrei ‘Robin’ Proca de la  Robin And The Backstabbers, DJ Hefe – Coma.
THE MONO JACKS s-a format in anul 2008, la initiativa lui Doru Trascau (AB4), acestuia alaturandu-i-se de Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bas) si Dorian Cazacu (tobe). Piese precum „Maria”, „Come Back Girl”, „Push The Pedal”, „Woman” sau “Gandurile” au propulsat  trupa atat pe scena romaneasca de indie-alternative, cat si in cadrul unor festivaluri internationale precum Exit (Serbia), Sziget (Ungaria) sau Eurosonic (Olanda).

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alaturi de B.U.G. Mafia, Parazitii, Suie Paparude, Subcarpati, Grimus, Les Elephants Bizarres. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane! Mai multe informatii despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Documentar B’ESTFEST Summer Camp

Cookies