The Model @ The Mission Dance Weekend

de:
30 iul. 2011
0 Afișari
The Model @ The Mission Dance Weekend

The Model nu doar ca are propriul sound, ci isi creeaza si propriul gen musical: dark techno baroque. Este un nume potrivit de intrigant pentru una dintre cele mai intrigante personalitati din domeniu. De ce Dark Techno Baroque? Dark, pentru ca este dark; Techno pentru ca este techno; baroque pentru ca are viata si este foarte “decorat”, plin cu detalii. Fundamentata pe o baza sarmanta si rafinata, munca sa trasmite indubitabil o senaztie intunecata si brutala. S-o luam asa: The Model nu e pentru relaxare. Oricine l-a vazut in actiune poate atesta asta…

The Model este la fel de bine cunoscut pentru prestatiile sale cat si pentru productiile sale. In mod sigur nu este un DJ tipic. Nu va asteptati sa apara cu o geanta in care isi tine muzica si un tricou larg. The Model este un om al spectacolului. Duce arta mixatului la un nivel total diferit. Pentru ca a fi DJ tine si de show. Este constient de nevoia publicului de a fi satisfacut, insa niciodata nu ofera chiar tot, lasand audienta cu dorinta de a reveni. Ca si propriile piese, el reuseste sa mentina o balanta perfecta intre a da oamnilor ceea ce vor si a-i surprinde.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale – online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies