The Internship / Stagiarii

de:
27 iun. 2013
1 Afișari
The Internship / Stagiarii

Billy (Vince Vaughn) şi Nick (Owen Wilson) sunt agenţi de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluţia digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depăşiţi, ei înving sorţii potrivnici şi obţin nişte posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulţime de studenţi străluciţi. Odată pătrunşi în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câştigată. Acum, protagoniştii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale naţiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învaţă să te reinventezi.

Cei doi prieteni şi-au petrecut întreaga viaţă desăvârşindu-şi talentul de a atrage clienţi, pentru ca apoi să fie disponibilizaţi. Billy şi Nick fac parte dintr-o generaţie care credea că, dacă munceşti mult şi respecţi regulile, ai tot dreptul să aştepţi recompensa promisă de visul american. Acum, sunt deja depăşiţi, sau cel puţin aşa se pare.

Dezamăgiţi, dar nu deznădăjduiţi, ei descoperă că, în această nouă eră, secretul succesului este căutarea. Mai precis, un motor de căutare denumit Google – un loc în care visurile devin realitate.

Pentru a pătrunde în această lume, Billy şi Nick îşi folosesc excelentele abilităţi de agenţi de vânzări pentru a se reinventa ca stagiari (sau, în jargonul Google, noogleri). Înconjuraţi de copii-minune de două ori mai tineri decât ei, aceşti doi maeştri ai persuasiunii trebuie să găsească o cale de a traversa prăpastia dintre generaţii sau riscă să piardă ocazia de a trece de la noogler la googler (adică angajat cu normă întreagă la Google). Billy, Nick şi tinerii lor colegi de echipă realizează că victoria reiese din lecţiile de viaţă pe care le primeşti, că uneori să câştigi nu înseamnă să termini primul şi că mereu au fost înzestraţi cu googliozitate, adică dorinţa constantă de a căuta.

Cookies