The dAdA @ Stufstock 2011

de:
25 aug. 2011
0 Afișari
The dAdA @ Stufstock 2011

Muzica The dAdA este reprezentativa pentru stilul de viata al celor patru componenti, obisnuiti sa priveasca lucrurile obiectiv si in acelasi timp cu o doza mare de optimism si lejeritate. „Ne doare la...” este prima piesa lansata de baieti sub label-ul Hahaha Production. Ea vorbeste despre un stil de viata relaxat, tineresc si vesel, dar, in acelasi timp, trage un semnal de alarma privind dezorganizarea si lipsa de coerenta si interes ale societatii romanesti contemporane. The dAdA nu se vrea a fi lupul moralist, ci entertainer-ul ce spune lucrurilor pe nume intr-o maniera lejera. Concertele The dAdA inseamna energie, voie buna si un vibe care merge dinspre scena si cuprinde toata multimea.

Membrii formatiei sunt Septimiu Urzica (voce si chitara), Theodor Nicolae (chitara si backing vocals), Mihai Ungureanu (bas si backing vocals) si Marian Bobiceag (tobe si percutie).

Festivalul Stufstock 2011 are loc între 21-28 august pe plaja din Vama Veche.

Ediţia de anul acesta o continuă pe cea de anul trecut, dezvoltând conceptul de ROCKARTE cu o săptămână de muzică, proiecţii de film, piese de teatru, workshop-uri de fotografie şi muzică.

Ca în fiecare an, Stufstock urmăreşte promovarea muzicii de calitate. Anul acesta pe scena festivalului vor urca Iris, Negura Bunget, Alternosfera, Trooper, Byron, OCS, Altar, Travka, Nişte Băieţi, White Walls, East Roots, The dAdA, Blue Pulse, Up to Eleven, Krepukul.

Preţul unui abonament pe toată perioada festivalului, 21-27 august, care asigură intrarea la teatru, film şi muzică este de 90 de lei. Preţul unui bilet pentru ultimele două zile ale festivalului este de 25 de lei/zi.

Abonamentele pot fi achiziţionate de la cluburile partenere sau Centrul InfoPoint din Vama Veche.

Cookies