The Cranberries LIVE

de:
05 oct. 2012
0 afișări
The Cranberries LIVE

The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 top 20 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”; „No Need To Argue”; „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”) si 8 single-uri in topul „Modern Rock Tracks chart” din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale. 

In 2010, dupa reuniunea lor oficiala in urma a sase ani de pauza, au vizitat pentru prima ora Romania si au promis ca se intorc. Iata-i in plin turneu de promovare a ultimului lor album lansat, „Roses”!
„Roses” este primul album de studio lansat de Cranberries in ultimii 10 ani si a fost asteptat de fanii trupei din intreaga lume. Este al 6-lea album de studio al irlandezilor si a iesit pe piata in luna februarie. Discul cuprinde 11 piese, printre care si piesa omonima. Toate versurile au fost scrise de catre Dolores O`Riordan, solista trupei, iar muzica a fost compusa de catre O`Riordan si Noel Hogan, cu exceptia melodiilor „Tomorrow”, „Waiting In Walthamstow”, Show Me” si „So Good” care ii apartin cantaretei irlandeze.

Conform producatorului Stephen Street, inregistrarile au „delicata stare intunecata a albumelor anterioare semnate de Cranberries”. Primul extras pe single este „Tomorrow”, despre care O`Riordan a dezvaluit revistei Billboard ca „Supraevaluam lucrurile in mintea noastra, ne gandim prea mult… cand uneori spontaneitatea si impulsivitatea sunt mai bune. Maine este posibil sa nu mai retraiesti acel moment. “Tomorrow” este despre a merge mai departe”.

 

Biletele sunt disponibile la preturile: 220 lei – *Parter Golden Ring*, 160 lei – *Parter Silver Ring* si 130 lei – *Etaj*.

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. 

Cookies