The Amsterdams @ Jameson Facebook Party

de:
28 nov. 2011
0 afișări
The Amsterdams @ Jameson Facebook Party

Jameson sarbatoreste 10.000 de fani pe pagina de Facebook Jameson Romania iar The Amsterdams sunt invitati la aniversare. Concertul de vineri, din Fabrica, va avea loc in cadrul petrecerii Jameson Facebook Party. Warm-up-ul si after-party-ul vor avea loc in compania lui Dj Jiji si a unui pahar de Jameson Irish Whiskey oferit din partea casei pentru toti participantii la eveniment. Toti fanii de pe Facebook ai Jameson Romania vor avea intrarea gratuita la concert, iar pentru cei care nu sunt fani, intrarea va fi 10 lei.

The Amsterdams este o formatie de indie rock din Bucuresti, infiintata in anul 2005, iar componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Hategan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitara, backing vocals), Augustin Nicolae (bass, backing vocals) si Andrei Ungureanu (chitara). Primele piese inregistrate in studio, au fost „Taking Care of Anna” si „Fireworks”. Melodia „Taking Care Of Anna” a fost difuzata intensiv pe postul de radio 89FM, iar cealalta piesa a fost inclusa pe compilatia „The Next Dog Desert Island Selection”, produsa de Roadrunner Music.

Pana in prezent, The Amsterdams a lansat un EP, doua albume de studio si patru videoclipuri. Cel de-al doilea album de studio al lor, Electromagnetica, a fost masterizat de Harris Newman (cunoscut si pentru colaborarile cu Wolf Parade si Arcade Fire) si il are ca invitat pe Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs), care canta la chitara pe piesa „This Burial Ground’s For Two”.

Cookies