“Summertime”, noua piesă The Amsterdams, vorbeşte despre fâstâceala dinaintea marelui amor

de:
31 aug. 2011
0 Afișari
“Summertime”, noua piesă The Amsterdams, vorbeşte despre fâstâceala dinaintea marelui amor

„Într-o zi de august, dis-de-dimineaţă, ne-am pornit cu toţii la filmare. Era gata, de ceva timp piesa Summertime, mai era un pic şi se ducea şi vara. Aşa că ne-am gândit că o piesă ca asta, dacă ar apărea acum, ar putea aduce acel aer nostalgic, ce te face să te opreşti o secundă şi să tragi linie, întrebându-te: “Oare eu ce am făcut vara asta?”


Drept pentru care am decis ca anul acesta să prelungim vara cu încă 3 minute.  Ca să putem viziona împreună piesa Summertime şi să recuperăm şi cele 3 luni în care noi am zburdat prin vacanţă”, este mesajul celor 4 băieţi de la The Amsterdams: Andrei Haţegan, Augustin Nicolae, Ovidiu Bejan & Andrei Ungureanu.


Piesa Summertime este despre fâstâceala dinaintea marelui amor. Unele versuri cântate de Roxana, partea feminină din We Singing Colors.

Clipul este regizat  şi filmat de Alina Manolache. Alina este din Piatra Neamt, studiaza fotografie şi film la Unarte Bucuresti. În prezent, lucrează la un scurtmetraj de ficţiune şi la alte proiecte video.

Piesa Summertime a fost înregistrată la studioul The Great Below, mixata de Paul Ballo (Trouble Is, Hot Cassandra) şi masterizată de Cristian Varga (www.mastervargas.com)

Summertime poate fi ascultată, în exclusivitate, doar la Radio Guerrilla.

Mai multe info despre The Amsterdams găsiţi pe FB: https://www.facebook.com/theamsterdams

şi pe www.theamsterdams.com


Videoclipul piesei Summertime, poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?v=fmwBBrsh9a8

Cookies