TEZAUR lansează creditul de amanet în 5 minute – un împrumut ce se obține rapid cu comisioane minime (P)

21 iun. 2022
55 Afișari
TEZAUR lansează creditul de amanet în 5 minute – un împrumut ce se obține rapid cu comisioane minime (P)
TEZAUR lansează creditul de amanet în 5 minute – un împrumut ce se obține rapid cu comisioane minime

Un credit de amanet prin Tezaur este soluția perfectă pentru a obține rapid numerar. Compania Tezaur Investment Group aparține Grupului TEZAUR și are o experiență de peste 20 ani pe piața serviciilor financiare. Tezaur este cel mai important grup de servicii financiare din capitală și apreciat în toată țara.

Tezaur este lider al pieței de amanet din București, are 49 de agenții de lux în cele mai importante zone ale acestui oraș și o echipă de peste 120 de specialiști în evaluarea bijuteriilor din aur.

Grupul se ocupă de vânzări de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, dar și servicii de schimb valutar.

Poți face un credit rapid la Tezaur, comisionul lunar fiind minim!

Vrei să aplici pentru un credit sau un împrumut online? Este simplu! Iată ce trebuie să faci pentru asta:

În București găsești agenții Tezaur, în care obții numerar rapid din amanetarea de bijuterii din aur pe termen scurt. Asta ar înseamna să mergi la o agenție și să dai spre evaluare bijuteriile pe care vrei să le amanetezi. Poți face asta în acest mod, la agenție, sau poți alege tranzacția online.

Dacă vrei să economisești timp, cel mai rapid este împrumutul online. Poți face un credit avantajos, pentru a obține banii necesari.

Comisionul lunar este minim la Tezaur
Comisionul lunar este minim la Tezaur

La Tezaur obții un credit în doar 5 minute, pe baza unui act de identitate și cu o garanție din aur. Comisionul aici este cel mai bun de pe piață, în plus, poți rambursa împrumutul oricând dorești, chiar și înainte de termen. Bunurile tale din aur sunt păstrate în depozitul agenției, de înaltă securitate. Sunt acceptate și alte obiecte din aur, nu doar bijuterii. Poți amaneta ceasuri de brand și monede din aur.

La Tezaur ai și alte avantaje:

  • Poți prelungi contractul oricând;
  • Poți retrage anumite bijuterii din aur, fără să achiți contractul încheiat cu agenția;
  • Ai posibilitatea de a achita un singur obiect din aur și apoi, îl poți lua acasă în aceeași zi;
  • Agenția îți oferă o amânare de 5 zile după scadența contractului;
  • La agenție ai cea mai bună consultanță, aici se acordă atenție și respect tuturor clienților.

Poți obține bani prin Amanet de Acasă!

La Tezaur se oferă clienților împrumuturi rapide și de înaltă calitate, dar pe termen scurt. Aici poți obține bani rapid prin serviciul Amanet de Acasă, unde poți estima suma împrumutului online. La Tezaur ai cel mai bun comision de pe piață și obții banii direct din confortul casei, dacă ai desigur o conexiune funcțională la Internet.

Prin urmare, poți amaneta oricând dorești pentru a obține numerar, lăsând garanție obiecte din aur. Poți programa ora și ziua când vrei ca bunurile tale din aur pentru amanetare să fie ridicate de acasă și transportate la sediul agenției Tezaur, pentru evaluare. Bunurile sunt evaluate rapid și gratuit de experți, în doar câteva minute și apoi păstrate la agenție, în depozitul ei de înaltă securitate. După acceptarea ofertei și încheierea contractului, primești banii în aceeași zi, în contul tău bancar.

Condiții de împrumut flexibile la Tezaur
Condiții de împrumut flexibile la Tezaur

La Tezaur condițiile de împrumut sunt flexibile, iar în plus ai acces oricând dorești la contractele realizate, în contul tău.

Mulți clienți care aleg acest serviciu sunt oameni care din orice motiv, sunt temporar lipsiți de numerar. Ei preferă tranzacțiile comerciale pe Internet sigure și rapide, în locul acelora făcute la casele de amanet tradiționale. Deși singura diferență este platforma în care este finalizată tranzacția, aceasta contează, mai ales pentru oamenii ocupați care nu au timp să se deplaseze la agențiile din București.

Probabil este vorba despre a economisi timp, sau despre comoditatea clienților, dar am putea spune că ei apreciază foarte mult această metodă, pentru că așa cumpărarea și vânzarea în agenția de amanet este mult simplificată. Aceste operațiuni se pot face în mod rapid online, pe site-ul agenției accesul fiind nelimitat.

Cookies