Termoenergetica continuă lucrările pe Calea Văcărești. Compania estimează că vor fi gata peste două săptămâni

23 sept. 2023
1951 Afișari
Termoenergetica continuă lucrările pe Calea Văcărești. Compania estimează că vor fi gata peste două săptămâni
Termoenergetica continuă lucrările pe Calea Văcărești. Compania estimează că vor fi gata peste două săptămâni. Sursa foto: Facebook/ Termoenergetica

Termoenergetica anunța că, sâmbătă, 23 septembrie, echipele companiei continuă lucrările pe Calea Văcărești. Acestea sunt extrem de dificile, iar CMTEB estimează că ar putea fi finalizate la data de 07 octombrie. Clienții din această zonă a Capitalei nu sunt afectați.

Termoenergetica continuă lucrările pe Calea Văcărești

CMTEB îi anunță pe bucureșteni că, sâmbătă, 23 septembrie, echipele companiei desfășoară lucrări pe Calea Văcărești. Mai exact, se înlocuiește un tronson de conductă cu diametrul de 600mm, de aproximativ 60 de metri, într-o galerie ce subtraversează această arteră.

Într-o postare pe Facebook, Termoenergetica spune de ce aceste lucrări sunt dificile:

Lucrările sunt dificile deoarece, dezafectarea porțiunilor vechi de țeavă și montarea celor noi se realizează prin două guri de acces, astfel încât traficul să fie cât mai puțin afectat.

Conducta are o vechime de aproape 45 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1979. Clienții nu sunt afectați de aceste lucrări din zona Calea Văcărești, alimentarea cu agent termic pentru apă caldă nu este întreruptă.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor

Termoenergetica spune că termenul estimat pentru finalizarea reparațiilor este 07 octombrie 2023. CMTEB le reamintește bucureștenilor că termenele de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte ca șantierele să fie deschise și înainte ca galeriile să fie decopertate. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea lor, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la numărul 0800.820.002, dar și în aplicația Termoalert.

Termoenergetica își cere scuze pentru disconfortul creat și mulțumește clienților pentru înțelegere.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Cookies