Termoenergetica, amendată de Primăria Sectorului 2. „Nu accept să ne batem joc de domeniul public, lăsând lucrurile neterminate”

30 aug. 2022
333 Afișari
Termoenergetica, amendată de Primăria Sectorului 2. „Nu accept să ne batem joc de domeniul public, lăsând lucrurile neterminate”
Termoenergetica, amendată de Primăria Sectorului 2. „Nu accept să ne batem joc de domeniul public, lăsând lucrurile neterminate” | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că societatea Termoenergetica a fost sancționată contravențional cu amendă, de către administrația publică.

Termoenergetica, amendată de Primăria Sectorului 2

Radu Mihaiu a anunțat că Primăria Sectorului 2 a amendat ieri, 29 august 2022, Termoenergetica. Compania a primit trei amenzi pentru trei locații diferite unde au fost efectuate lucrări.

Motivul pentru care societatea a fost sancționată contravențional de către administrația publică, este că deși lucrările din zona respectivă au fost terminate de mai bine de o lună, carosabilul nu a fost refăcut.

Fiecare amendă primită de Termoenergetica este în valoare de 2.500 de lei. Iată care sunt străzile unde au fost efectuate lucrările problematice:

  • Lacul Tei numărul 63,
  • Herța numărul 18,
  • Teiul Doamnei 1.

Există și alte locații problematice

Radu Mihaiu a anunțat că mai există câteva locații ce au fost luate în vizor de Primăria Sectorului 2. Pentru acestea, Termoenergetica a fost somată. În cazul în care situația nu va fi remediată, Radu Mihaiu a informat că amenzile vor continua.

Edilul Sectorului 2 a transmis următorul mesaj:

E clar că sistemul de termoficare are nevoie de multe reparații. Avem toată înțelegerea și acordăm tot suportul pentru asta. Însă lucrurile trebuie duse la bun-sfârșit, nu lăsate de izbeliște. Nu se poate ca trotuarele și străzile să arate ca după bombardament.

De asemenea, primarul a anunțat că același tratament va fi aplicat tuturor operatorilor ce execută lucrări tehnico- edilitare. Radu Mihaiu a declarat că nu accept ca lucrările începute pe domeniul public să fie lăsate neterminate. „Cine greșește, plătește.”

Cookies