ÎN BUCUREȘTI

Termoenergetica a făcut anunțul. Începe încărcarea cu apă a instalaţiilor din București

Termoenergetica a făcut anunțul. Începe încărcarea cu apă a instalaţiilor din București, dar și probele de presiune la instalațiile interioare. Compania spune când începe această acțiune.

Termoenergetica a făcut anunțul. Începe încărcarea cu apă a instalaţiilor din București, potrivit informațiilor oficiale transmise de companie.

Începe încărcarea cu apă a instalaţiilor din București

După o vară plină de apă rece, apă încălzită la aragaz și duș la lighean, iată că a venit momentul.

Termoenergetica anunță că luni, 20 septembrie 2021, începe încărcarea cu apă a instalațiilor din București. În același timp, compania spune că se vor face probe de presiune la instalațiile termice.

Recomandăm și: Fără apă caldă în peste 800 de blocuri din București. Unde se află acestea și când se remediază situația

Sursă foto: Facebook/ C.M. Termoenergetica București

Astfel, instalațiile de alimentare cu energie termică se vor încărca cu apă treptat, în toate sectoarele din Municipiul București. Data exactă a acestei operațiuni, pentru fiecare zonă în parte, se va afișa la scara fiecărui bloc. Aceste acțiuni sunt necesare pentru a putea pregăti rețeaua de termoficare în noul sezon de încălzire 2021-2022.

Compania Municipală Termoenergetica București îi roagă pe clienți să se asigure că vor fi finalizate la timp lucrările la instalaţiile interioare din imobile. În acest fel se pot evita incidentele (inundaţiile din apartamente sau cele din subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea instalațiilor de alimentare cu energie termică.

Recomandăm și: EXCLUSIV De ce sunt acum probleme cu apa caldă în București. Răspunsul Termoenergetica

De asemenea, Termoenergetica amintește că toate asociațiile de proprietari sunt obligate să se asigure că instalațiile interioare proprii (cele de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Termoenergetica a făcut anunțul

Compania declară că, potrivit prevederilor H.G.nr.425/1994, modificată prin H.G. nr.337/ 2018, ulterior se va anunța și data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, în Capitală.

În același timp, Compania Municipală Termoenergetica București le reamintește clienților că nu se pot debranșa de la servicii pe parcursul sezonului rece.

„Potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.”, a transmis Termoenergetica prin intermediul unui comunicat de presă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button