TermoAlert, aplicația despre avarii de la Termoenergetica (ex-Radet), va fi upgradată cu HARTA punctelor termice

17 oct. 2022
3395 Afișari
TermoAlert, aplicația despre avarii de la Termoenergetica (ex-Radet), va fi upgradată cu HARTA punctelor termice

Aplicația TermoAlert de la Termoenergetica va include, în curând, informații noi, anunță consilierul general Nicorel Nicorescu.

În plus față de informațiile de acum, legate de adresa/ adresele introduse sau adăugate după descărcarea aplicației, bucureștenii vor putea accesa harta Capitalei cu toate punctele termice administrate de companie.

Va putea fi accesata harta Bucureștiului, cuprinzând toate punctele termice administrate de companie iar acestea vor avea marcate statusul de funcționare la acel moment: verde sau roșu.

”Veți putea afla ușor date despre dimensiunea avariilor într-un anumit moment, ce suprafața/zonă este afectată și câți bucureșteni suferă în urma unor avarii ale rețelei.”, spune consilierul general.

Se completează astfel actualele date despre statusul furnizării de agent termic la adresa de domiciliu și alte informații disponibile în acest moment precum: situația pe sectoare și numărul de blocuri afectate.

Alte vești bune din zona Termo, potrivit consilierului general Nicorel Nicorescu:

  • Anul acesta nu sunt probleme de funcționare a unor CET-uri odată cu începerea furnizării de căldură precum anul trecut (în 2021 Vest Energo și CET Grivița au început furnizarea căldurii cu o mare întârziere).
  • S-au pus în funcțiune cei 2 km de conducta aeriană ce ajută la furnizarea agentului termic în cartierul Militari.
  • Operațiunile de montare a cazanelor suplimentare de la CET Titan sunt în grafic pentru o punere în funcțiune în luna Decembrie. Acestea vor avea cu siguranță un aport benefic direct pentru zona Pantelimon dar și un suport pentru zonele adiacente.
  • Anul viitor se va lucra în multe zone din București (pentru prima oară după decenii) la înlocuirea celor mai problematice tronsoane de conductă primară. Continuă șantierele Energetica Servicii (pentru finalizarea celor 40 km dubli rămași cu finanțare de la buget local) și încep lucrările de execuție la cei 200 km rețea primară (dublă) finanțați prin POIM).
  • S-a aplicat la ministerul dezvoltării pentru finanțarea altor proiecte de reabilitare a altor conducte de rețea primară.
  • Se declanșează un studiu de fezabilitate pentru instalarea unor pompe de căldură în zona de nord a orașului. Acestea vor ajuta cu siguranță zona deficitară a Aviației.

”În curând urmează și alte investiții benefice pentru îmbunătățirea acestui serviciului public. Voi reveni cu amănunte cât de curând.”, își încheie postarea consilierul general Nicorel Nicolescu.

Termoenergetica a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că, în afară de sectorul 4, toate celelalte sectoare, în anumite zone, au probleme cu furnizarea de apă caldă.

Compania se confruntă cu avarii sau are în lucru reparații pentru a pregăti rețeaua pentru furnizarea căldurii.

Îți mai recomandăm și alte informații din București:

Bilanț final la „Străzi deschise” 2022: sute de mii de oameni s-au plimbat pe traseele pietonale din București. Un singur sector n-a participat

VIDEO | Încă un pic și circulăm pe Pasajul Domnești de pe Centura București. E asfaltat, se pun lumini, se fac ultimele retușuri. Cele mai noi imagini 

Inovația din Sectorul 6 al Bucureștiului: ”Parcul Liniei” se extinde între cele două mall-uri Plaza și AFI Cotroceni. ”Va fi cel mai mare parc de după Revoluție”

STB: Stațiile de tramvai „Vasile Milea” vor fi redenumite. De când intră în vigoare schimbarea și ce nume vor avea

Cookies