Termeni si conditii

1. ASPECTE GENERALE

1.1. Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre Societatea UNIVERSAL IMPEX COMPANY EST S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, str. Ion Brezoianu 23-25, Cladirea Universul, Corp A, camera 6 si 7, Et. 4, sector 1, inmatriculata la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/16141/28.11.2003, CUI 15948424 Romania („Societatea”, „Universal Impex Company Est ” sau „Noi”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet B365.ro  („Site-ul” sau „b365.ro”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

1.2. Accesarea si utilizarea Site-ului, , inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

1.3. PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE B365.RO”).

BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:

  1. a)  ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
  2. b)  IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

1.4.  Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati B365.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

1.5.  Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

3.  DREPTUL DE PROPRIETATE

3.1. Articolele (texte + imagini) publicate de Universal Impex Company Est se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

3.2. Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sau al promotiilor, al concursurilor continute in site-ul B365.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate. Vizitatorii site-ului B365.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul B365.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat altfel in mod explicit de catre Universal Impex Company Est .

5. DECLARATII SI GARANTII

5.1. Universal Impex Company Est nu garanteaza ca informatiile continute in B365.ro sunt pe deplin complete sau exacte;

5.2. Universal Impex Company Est nu garanteaza ca informatiile sau serviciile de pe B365.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor;

5.4. Universal Impex Company Est nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din B365.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din B365.ro se face pe propria raspundere;

5.5.  Universal Impex Company Est nu garanteaza ca serviciile din B365.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;

5.6. Universal Impex Company Est nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului B365.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din B365.ro catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

8. DIVERSE

8.1.  SOCIETATEA ISI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE T&C (E.G. PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBARILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLATIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII INREGISTRATI VOR FI NOTIFICATI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZARI / MODIFICARI IN T&C SI LI SE VA SOLICITA SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA T&C ACTUALIZATE.

8.2.  PENTRU A ASIGURA RESPECTAREA CONDITIILOR DE ACCES LA SITE SI UTILIZARE A SERVICIILOR, UTILIZATORUL TREBUIE SA VERIFICE LA MOMENTUL FIECAREI ACCESARI A B365.RO TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI. UTILIZAREA SITE-ULUI SI/SAU A ORICAROR SERVICII, CHIAR SI IN CAZUL OMISIUNII UTILIZATORULUI DE A ANALIZA TERMENII SI CONDITIILE APLICABILE, REPREZINTA ACORDUL EXPRES AL UTILIZATORULUI DE ACCEPTARE A RESPECTIVELOR CONDITII.

8.3. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU T&C NU PUTETI UTILIA B365.RO SI/SAU SERVICIILE SOCIETATII.

8.4. Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de www.b365.ro va rugam sa ne scrieti la adresa [email protected].

Cookies