Teribilism pe Autostradă: Trei tinere au dansat pe capota unei mașini în mișcare

de:
29 iun. 2013
3 Afișari
Teribilism pe Autostradă: Trei tinere au dansat pe capota unei mașini în mișcare

Trei tinere teribiliste au făcut spectacol pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Au dansat ca în club pe capota maşinii care era în mers. Un alt şofer le-a filmat distracţia nebunească, iar apoi a dat imaginile poliţiştilor, care nu pot lua, însă, nicio măsură, informează stirileprotv.

Fetele au început cursa distractivă la o trecere de cale ferată. Două dintre ele au ieşit pe plafonul maşinii, iar cea de-a treia pe geamul portierei din dreapta soferului. Aceasta iese periculos de mult in exterior. Fetele ţipă, râd şi discută cu ceilalţi şoferi, în timp ce maşina rulează cu 60 km/h. În tot acest timp, una îşi ridică picioarele în aer, iar cealată se apleacă pe geamul maşinii de parcă ar vrea să atingă şoseaua.

Poliţiştii spun că riscul la care s-au expus este foarte mare şi că şoferul ar putea primi 6-8 puncte de amendă. Numai că de această dată conducătorul auto va scăpa nepedepsit, întrucât legea prevede că astfel de infracţiuni trebuie constatate direct de agent sau înregistrate cu aparate omologate, pentru a se putea lua măsuri.

Cookies