Teribila viață de noapte a Bucureștiului din “Taximetriști”, filmul care îi readuce împreună pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu

04 ian. 2023
237 Afișari
Teribila viață de noapte a Bucureștiului din “Taximetriști”, filmul care îi readuce împreună pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu
Teribila viață de noapte a Bucureștiului din “Taximetriști”, filmul care îi readuce împreună pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, ne invită să plonjam în viața de noapte a Bucureștiului prin intermediul a doi prieteni taximetriști și al clienților lor. După zece ani de la “Despre oameni și melci”, pe același generic se află actorii Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu. Filmul va avea premiera în cinematografe în ziua de 20 ianuarie, 2023.

monica, birladeanu
Monica Birlădeanu si Rolando Matsangos in „Taximetristi”. Foto credit: Bold Film Studio.

Taximetriști”, tu ești șmecher sau papagal? | VIDEO

Adaptare după piesa de teatru cu același nume, cu un scenariu scris de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae, Taximetriști îi are ca protagoniști pe Lică (Alex Ion) și Liviu (Rolando Matsangos), doi taximetriști care, în timpul unei singure nopţi, întâlnesc personaje și situații care le dau viața peste cap. Printre aceștia se regăsesc Anișoara (Monica Bîrlădeanu), prima clientă a lui Liviu, agitată și misterioasă, aflată în urmărirea unei mașini, dar și Mircea (Andi Vasluianu), gazda unei emisiuni de noapte, un tip sătul de părerile altora, dar bine intenționat. Informațiile despre biletele puse deja în vânzare sunt disponibile pe site-ul taximetriști.film.

Teribila viață de noapte a Bucureștiului din “Taximetriști”, filmul care îi readuce împreună pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu. Fotoi credit Bold Film Studio.

Andi Vasluianu joacă rolul unui tip arogant și îngrozitor de enervant, gazda unei emisiuni TV de noapte

Pentru rolul lui Mircea, Andi Vasluianu s-a pregătit urmărind mai multe show-uri TV și, în special, studiindu-i pe realizatorii acestora. Andi Vasluianu: „E deștept, foarte bun în meseria lui, celebru, infatuat, arogant și îngrozitor de enervant. Are umor și surprinde destul de multe detalii ale oamenilor care se perindă prin viața celor doi taximetriști. Nu cred că există un profil al taximetristului din capitală, cred că există oameni și întâmplări”.

andi, vasluianu, foto, oltin dogaru
Andi Vasluianu. Foto credit: Oltin Dogaru.
Monica Bîrladeanu: “ O comedie spumoasă și deșteaptă care trebuie văzută neapărat”

Pentru Monica Bîrlădeanu, filmul a fost o ocazie specială de a interpreta un personaj diferit:

Ca fost spectator fan entuziast al piesei de teatru Taximetriști, a fost o super bucurie să joc în film, mai ales un personaj care nu prea seamănă cu nimic din ce am jucat eu până acum. O comedie spumoasă și deșteaptă care trebuie văzută neapărat. Cu Andi Vasluianu am jucat în „Oameni și Melci „și în nimic altceva de atunci, dar am văzut că toată lumea mă întreabă dacă personajele noastre se intersectează în Taximetriști. Nu de data asta.

monica, birladeanu
Monica Bîrladeanu. Foto credit: Ducu Ion.

Din 20 ianuarie, Taximetriști intră în cinematografe, distribuit de Forum Film România.

Pentru mai multe detalii urmăriți paginile filmului pe Facebook |Instagram | TikTok | YouTube

O producție BOLD FILM STUDIO în co-producție cu TANGAJ PRODUCTION și AVANPOSTMEDIA, cu sprijinul MediaCom, Mindshare, Wavemaker România, House of Media, Superbet, Ariston Group, Speed Taxi, Flavors și BGS, în colaborare cu Primăria Capitalei.

Cookies