LA MINE-N CARTIER

Terenurile de sport din curțile școlilor din Sectorul 6 se redeschid de la 1 mai

Terenurile de sport din curțile școlilor din Sectorul 6 se redeschid de la 1 mai, conform unui anunț făcut de primarul Ciprian Ciucu.

Terenurile de sport din curțile școlilor din Sectorul 6 se redeschid de la 1 mai. Cetățenii se vor putea bucura de la 1 mai de terenurile de sport și spațile de recreere din incinta unităților de învățământ preuniversitar de stat, după terminarea orelor de curs.

Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat Regulamentul privind accesul cetățenilor și copiilor pe terenurile de sport cu acces liber și în spațiile de recreere, amenajate în incinta unităților de învățământ preuniversitar de stat din Sectorul 6. Pe lângă activitățile sportive, ce pot fi desfășurate numai acolo unde există teren de sport în aer liber, cetățenii se pot delecta și cu jocuri de șah sau table, în spațiile amenajate special pentru activități de recreere.

Cei care intenționează să utilizeze aceste locații, este bine să știe că activitățile sportive de masă (fotbal, volei, baschet, etc) se pot desfășura doar pe terenurile de sport în aer liber, împrejmuite și marcate corespunzător. De asemenea, este strict interzis consumul de tutun, alcool și semințe, cât și accesul în curtea unității de învățământ cu automobile, motociclete, scutere sau alte mijloace sau echipamente folosite pentru deplasare. Copiii cu vârstă de până la 10 ani, trebuie să fie însoțiți de un aparținător (părinte, bunic, frate major, etc), iar cei cu vârste de până la 14 ani trebuie să aibă asupra să minim un număr de telefon mobil al unui părinte sau reprezentant legal la care, în caz de urgență, acesta poate fi contactat de către agenții de pază/paznicii unității de învățământ.

Terenurile de sport din curțile școlilor din Sectorul 6 se redeschid. Care va fi programul

Programul este conceput astfel încât procesul educațional, cu toate componentele sale, să nu fie perturbat. Accesul cetățenilor este permis zilnic, după finalizarea activităților pedagogice şi a altor tipuri de activităţi desfăşurate de unitatea de învăţământ, până la orele 20:00 pe timp de iarnă, respectiv orele 22:00 pe timp de vară, sau acolo unde terenurile de sport sunt prevăzute cu instalații de iluminat nocturn indiferent de sezon. În zilele de sâmbăta, duminică și în timpul vacanţelor, accesul este permis între orele 10.00 – 13:00 și 16:00 – 20.00 pentru sezonul de iarnă (01.11/31.03) și între orele 10.00 – 13:00 și 16:00 – 22.00 pentru sezonul de vară (01.04/31.10).

”De la 1 mai (AMR 7 zile) bucureștenii vor avea acces la terenurile de sport si spațiile de recreere din școli. Pregătirile sunt in toi, stiu ca celor mai mulți v-a fost dor de curtea scolii si imi doresc sa fie in centrul comunităților noastre așa cum erau odată.E important ca duoa acest an oribil sa iesim și sa facem sport! Apropo, vedeți ca am scris regulamentul cu mana mea așa că voi fi foarte atent să fie respectat! Acum nu vreau ca cineva să creadă că a candidat și am ajuns primar ca să pot eu și cu fiica mea să jucăm baschet în curtea școlii dar… Nici nu ar greși prea mult…Abia aștept!”, a comentat, pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button