Terenuri de baschet ultramoderne, la şcolile din Capitală. UNDE vor fi amenajate FOTOGALERIE

de:
12 nov. 2018
18 Afișari
Terenuri de baschet ultramoderne, la şcolile din Capitală. UNDE vor fi amenajate FOTOGALERIE

Având în vedere succesul de care se bucură noile terenuri de baschet ultramoderne, realizate deja la zece unităţi de învăţământ preuniversitar de stat, Primăria Sectorului 2 continuă proiectul la şcolile gimnaziale numerele 4, 31, 56, 62, 66 și la Colegiul „Edmond Nicolau”. În perioada următoare, fiecare unitate de învățământ din sectorul 2 va beneficia de asemenea dotări valoroase pentru dezvoltarea armonioasă a elevilor, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Primele zece terenuri ultramoderne de baschet se află în folosinţă la şcolile gimnaziale numerele 49 şi 51, precum şi la Școala Centrală, Colegiul „Iulia Hașdeu”, Colegiul „Spiru Haret”, Colegiul „Mihai Viteazul”, Colegiul „Emil Racoviță”, Liceul „Lucian Blaga”, Liceul „Nikola Tesla” și Liceul „Ion I.C. Brătianu”. De dotările de excepţie ale terenurilor se bucură elevii care le folosesc cu mare plăcere la orele de sport, dar şi atunci când doresc să facă mişcare.

Primăria Sectorului 2 ştie cât de important este sportul în dezvoltarea copiilor, așa că doreşte să le asigure cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților sportive, atât de necesare pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Cookies