Terenul de baschet din Parcul Național este gata, iar accesul este gratuit, anunță Radu Mihaiu. Încă puțin și încep lucrările de modernizare promise aici

28 iun. 2024
1059 afișări
Terenul de baschet din Parcul Național este gata, iar accesul este gratuit, anunță Radu Mihaiu. Încă puțin și încep lucrările de modernizare promise aici
Terenul de baschet din Parcul Național este gata, iar accesul este gratuit, anunță Radu Mihaiu. Încă puțin și încep lucrările de modernizare promise aici. Sursa foto: Radu Mihaiu/Facebook

Primarul Sectorului 2 a anunțat că terenul de baschet din Parcul Național este gata, iar bucureștenii care vor să vină aici trebuie să știe că accesul este gratuit.

Radu Mihaiu mai are o veste bună: vara asta urmează să fie semnat contractul și să înceapă lucrările pentru modernizarea Parcului Național.

Bucureștenii din S2, invitați să facă mișcare în Parcul Național, pe terenul de baschet

Terenul de baschet promis în parcul Național este gata, a anunțat Radu Mihaiu, vineri, 28 iunie, într-o postare pe pagina de Facebook.

Terenurile de sport din Parcul Național pot fi folosite de către toți bucureștenii, accesul fiind gratuit, așa cum sunt și terenurile de sport din Parcul Morarilor.

Așa cum am făcut și în parcul Morarilor, terenurile de sport din parcul Național rămân la liber, accesibile tuturor. Acum că le-am recuperat de la acoliții politici care au profitat de ele mulți ani, ele revin comunității, explică primarul Sectorului 2.

Sursa foto: Radu Mihaiu/Facebook
Sursa foto: Radu Mihaiu/Facebook

Parcul Național urmează să fie modernizat și reamenajat

Radu Mihaiu a transmis informații și despre investiția pentru Parcul Național: licitația este deja în fază avansată, iar vara asta urmează să fie semnat contractul și vor începe și lucrările.

Și mai am o veste bună. Licitația pentru investiția în parcul Național e deja în fază avansată. Vara aceasta ar trebui să semnăm contractul și să dăm drumul la lucrări.

În prezent, parcul se află într-un stadiu avansat de degradare. Nu s-au mai făcut lucrări de modernizare de mai bine de 20 de ani.

Parcul Național se întinde pe 10 hectare. Nu este monument istoric, dar se află între două zone protejate – parcelarea Maior Coravu și parcelarea Vatra Luminoasă. La începutul acestui an, administrația locală a declarat că își dorește să-l aducă la o formă prin care să fie integrat armonios în arhitectura locală, cum a fost gândit în anul 1953, atunci când a fost înființat.

Aici vor fi amenajate o pistă pentru biciclete, o pistă de alergare, o promenadă pe lac și vor fi și hamace deasupra apei, însă lista continuă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies