Terenul achiziționat de Elena Udrea în 2007, scos la licitație. Preț de pornire: 7 milioane de lei

de:
29 ian. 2015
0 Afișari
Terenul achiziționat de Elena Udrea în 2007, scos la licitație. Preț de pornire: 7 milioane de lei

Potrivit BRD, creditul de 3,29 milioane de euro luat de Elena Udrea în 2007 de la BRD a devenit neperformant, conform investigațiimedia.ro. 

În mai 2010, Udrea nu reuşise să-şi achite împrumutul, deşi acesta fusese contractat iniţial pentru doar un an. 

Câteva luni mai târziu, terenul a fost preluat de afaceristul Alexandru Faur, un cunoscut beneficiar al retrocedărilor acordate de Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Elena Udrea a fost adusă, joi, cu mandat la DNA. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) şi fals în declaraţii de avere. Udrea este anchetată sub control judiciar.

Elena Udrea ar fi știut de banii primiți de Cocoș în afacerea Microsoft. In eventualitatea unei cereri de arestare preventiva, este nevoie de aviz de la Parlament. Vacanta parlamentara se incheie pe 1 februarie, deputatii si senatorii vor reveni la munca luni, 2 februarie.  

Cookies