ARHIVA B365

Terasele s-au redeschis. Centrul Vechi al Capitalei, luat cu asalt de petrecăreți

Pentru a se putea bucura de o seară în oraș, clienții s-au văzut nevoiți să-și facă rezervare și nu au avut voie să stea mai mulți de patru la o masă. Cu toate aceste reguli și restricții, oamenii spun că așteptau de multă vreme acest moment și că nu sunt deranjați de normele de protecție.

În Capitală, Centrul Vechi a fost plin de oameni care abia așteptau momentul redeschiderii teraselor.

„De când a început carantina aștept să se redeschidă terasele”, „Mi-au lipsit foarte mult ieșirile la terasă”, „Mă bucur că s-au redeschis”, au spus trecătorii.

Pentru a putea primi clienți, patronii au pregătit spațiile pentru a respecta măsurile de protecție. Personalul a purtat măști, iar mesele au fost situate la depărtare una de alta pentru a păstra distanțarea socială.

„E dificil, oamenii sunt ușor revoltați pentru că le cerem datele personale. Trebuie să decidem un registru în care să notăm ora venirilor, numele și numărul de telefon, ceea ce, sigur, nu e agreabil, dar văd că oamenii înțeleg situația și o acceptă”, a spus patronul unui local.

Autoritățile au fost și ele prezente în centrul vechi pentru a se asigura că patronii localurilor respectă noile reguli.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button