Tequila, youtuberița din București care și-a pus apartamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina. Bianca Adam: A fost incredibil ce au făcut! | VIDEO

04 mart. 2022
297 Afișari
Tequila, youtuberița din București care și-a pus apartamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina. Bianca Adam: A fost incredibil ce au făcut! | VIDEO
Tequila, youtuberița din București care și-a pus apartamentul la dispoziția refugiaților din Ucraina. Bianca Adam: A fost incredibil ce au făcut! | VIDEO

Mobilizarea românilor de după izbucnirea războiului din Ucraina a fost una incredibilă. Sute de voluntari au mers la vamă să-i aștepte pe oamenii ce intrau în țară. S-au organizat pentru a le face rost de transport, de mâncare, de produse de igienă și pentru bebeluși, toate într-un timp foarte scurt. Pe lângă hrana și produsele oferite acestora, mulți români au pus la dispoziția refugiaților locuri unde să stea. Casele lor din București si din restul țării, pensiunile, hotelurile, spațiile pe care nu le foloseau, au devenit căminul temporar al refugiaților, ce fug din țara lor fără să știe ce vor face după ce trec granița.

Youtuberița Tequila și-a pus apartamentul din București la dispoziția refugiaților

Una din persoanele ce au ales că întindă o mână de ajutor refugiaților, a fost youtuber-ul Bianca Adam (Tequila) așa cum o știu mulți. Ea a decis să găzduiască 2 băieți și 3 fete în apartamentul ei din București. Tinerii au vârste între 20-29 de ani și după cum a povestit Bianca într-un video blog recent, au mers 20 de kilometri pe jos pentru a ieși din țară.

„Am un apartament în militari care a rămas ca și studio de filmări pentru că am avut nevoie să mă mut într-o zonă mai centrală. (…) M-a găsit cineva care centralizează numerele de telefon ale oamenilor care au nevoie de ajutor și ale oamenilor care oferă ajutor.”, a declarat pe canalul de YouTube, Bianca Adam aka Tequila, care a pus la dispoziția tinerilor veniți din Ucraina, apartamentul său din București.

Mobilizarea României în aceste momente a fost incredibilă

Bianca Adam (Tequila) a vorbit despre respectul acordat românilor ce s-au mobilizat incredibil  pentru a ajuta persoanele ce aveau nevoie. Ea transmite, de asemenea, un mesaj pentru persoanele publice, în care le sugerează să limiteze discuțiile pe tema acestui subiect și să vorbească doar despre modalitățile în care pot ajuta.

După ce tinerii împreună cu micul lor câine pomeranian au ajuns la apartamentul ei, Bianca a plecat să cumpere mâncare, lenjerii de pat, perne și alte lucruri necesare. A mers la magazin împreună cu un șofer din Galați și cu un alt domn, prieten al acestuia. Cei doi erau extrem de obosiți însă încă mai găseau suficientă energie pentru a face glume și a râde. Pentru că la apartament nu era deloc mâncare, Bianca Adam a comandat pizza pentru cei cinci tineri.

„O chestie fascinantă este că, în paralel, când comandam pizza ca să le ajungă până să venim noi de la cumpărături, ei nu au mâncat-o până am venit noi pentru că ne așteptau. Mi s-a părut incredibil.”

Bianca Adam a declarat că a făcut video blogul pentru a-și aminti în viitor sentimentele trăite în momentul în care a întins o mână de ajutor tinerilor veniți din Ucraina, care au fost nevoiți să plece din calea războiului declanșat în țara lor.

Cookies